12. TRAVNJA

Dubioza kolektiv sprema se zapaliti Dubrovnik

25.02.2014 u 15:31

Bionic
Reading

Najveće glazbeno ime naše regije, Dubioza Kolektiv 12.travnja dolazi u dubrovački Culture Club Revelin , gdje će svojim prepoznatljivim ritmičnim stilom i atraktivnim scenskim nastupom zasigurno dići dubrovačku publiku na noge

Ova ska, punk reagge, dub rock -atrakcija potpuno je zarazila cijelu regiju, što dokazuju rasprodane najveće dvorane na ovim prostorima, čime su pokazali da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije. Nastupi Dubioze Kolektiv šire se i van regije, pa ih se može vidjeti na brojnim europskim i svjetskim pozornicama.

Dubioza kolektiv uz atraktivne scenske nastupe svojim političkim porukama ujedinjuje i bori se za status malog čovjeka, a dečki svojim humorom i otvorenošću iz dana u dan naprosto magnetno privlače nove simpatizere, čime su postali jednan od najomiljenijih izvođača na ovim prostorima.

Dubioza kolektiv - 'Kažu'


Album 'Apsurdistan' odmah je po izlasku zapalio cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama i već sad proglašava albumom godine. Jednaka je reakcija i publike koja je u vrlom kratkom roku napamet znala sve tekstove. Nedavni veliki koncerti u Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka, Split) zasigurno potvrđuju da Dubioza uživa status kao malo koji bend u novijoj povijesti. Teme kojima se bave, sarkazam i realnost koji progovaraju iz hitova 'Brijuna', 'Kažu', 'Prvi Maj', 'Tranzicija' ili 'Krivo je more 2', energija kojom ovaj izniman bend isijava sa scene i komunicira s publikom - sve to skupa učinilo je od 'Apsurdistana' najtraženiju robu na Balkanu.

Nakon rasprodanog Zagreba, Rijeke, Splita na red je došao i Dubrovnik –Dubioza konačno nakon par godina dolazi pred dubrovačku publiku i u svom prepoznatljivom stilu sprema pravi glazbeno- scenski spektakl! Jedan od najatraktivnijih glazbeno scenskih nastupa u ovoj sezoni Culture Club Revelin priprema zajedno sa studentskim zborom. Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 sata, a koncert počinje u 00:30 sati.

Ulaznice u pretprodaji možete nabavit po cijeni od 40 kuna, na dan koncerta 70 kuna, VIP ulaznice su 100 kuna

Službena pretprodajna mjesta:

Caffe 'BRAZIL' – DOC
Sport caffe 'BALUN' – Mokošica
Caffe Bar 'PARADISO'
Caffe Bar 'CASABLANCA'
Caffe Bar 'MICRO'
Caffe Bar 'DIX'
Caffe Bar 'LAUS' (TC MERCANTE)
Lounge Bar 'CULTO'
Caffe Pizzeria 'BLUE PLANET'
Club '23'
Caffe Bar 'Zino'