POTVRDILI RASTAVU

Drew Barrymore i Will Kopelman: Razvod iz vedra neba

03.04.2016 u 18:06

Bionic
Reading

Samo godinu dana nakon što im se rodila kći Frankie, glumica Drew Barrymore i njezin suprug Will Kopelman potvrdili su da se razvode. Još nedavno Drew je o suprugu pričala u superlativima, hvaleći ga kao savršenog supruga i oca. Što je u međuvremeno pošlo krivo, zasad je tajna

Nakon četiri godine braka u kojem su dobili trogodišnju Olive i jednogodišnju Frenkie, poznati par službenom izjavom je potvrdio svoju rastavu.

'Nažalost, naša obitelj se službeno rastavlja, ali to ne znači da i dalje nećemo biti obitelj. Razvod je za neke neuspjeh, ali s vremenom čovjek počinje pronalaziti smiraj u toj odluci jer život ide dalje. Djeca su nam najvažnija na svjetu, oboje ćemo uvijek biti uz naše kćeri', stoji u priopćenju.

Odluka je pala samo godinu dana nakon rođenja njihove druge kćeri. Drew je u medijima nerijetko hvalila supruga opisujući ga kao brižnog oca koji je svoju karijeru podredio obitelji.

'Will je, za razliku od mene, uvijek imao svoje roditelje uz sebe, odrastao je s tom privilegijom. Zbog toga sam mu zahvalna što želi biti prisutan u svakom trenutku života naših kćer. Divan je otac i to mi je važnije od onog kakav je suprug', izjavila je glumica dodavši da je zbog majčinstva promijenila svoj pomalo kaotični životni stil. A otkrila je i kako ljubav s Willom definitvno nije bila na prvi pogled.


Kopelman je dio kulturne njujorške scene i nasljednik ugledne američke obitelji


Will Kopelman sa starijom kćeri Olive

'Will mi je uvijek bio dostupan, osoba sa stilom koja iza sebe ima podršku i ljubav svoje obitelji. Nešto što ja nisam imala. Osim toga, on za razliku od mene umije svaki dan biti dobar', priznala je 41-godišnja Barrymore kojoj je ovo treća rastava. Prije 20 godina bila je dva mjeseca u braku s konobarom Jeremyjem Thomasom, a brak s glumcem Tomom Greenom 2001. trajao je malo više - pet mjeseci. 

Happy anniversary Mr. Kopelman, cheers to you! I love you and I love our daughters !!!!!!! #threeyears

A photo posted by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Happy Valentine's Day! I woke up to these from @will_kopelman made by @bloomandplume #icantbelievehowluckyiam

A photo posted by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on