NAGRADNJAČA

Dobitnici ulaznica za koncert Barbare Tucker

24.04.2009 u 10:14

Bionic
Reading

Na velikom partyju otvaranja ljetne terase kluba Gallery, u petak, 1. svibnja, nastupom uživo zabavljat će vas house diva Barbara Tucker. Tportal.hr vodi najsretnije čitatelje na ludu zabavu (4x1)

Afroamerička pjevačica Barbara Tucker promotor je čiji se utjecaj na vodeću glazbenu struju osjeća posljednjih 15 godina. U niz hitova u Barbarinoj izvedbi, s ljestvica vruće klupske plesne glazbe, ubraja se čak sedam pjesama koje su osvojile prvo mjesto. Svjetski poznata glavna diva dance glazbe više je od vokalistice - ona diše kako bi prenijela duh ljubavi s pozornice na podij.
Iza Barbare je suradnja s Pet Shop Boysima, Daveom Stewardom, Deee-liteom, Wyclefom Jeanom, Georgeom Clintonom i Reel to Reelom. Također, radila je koreografiju i plesala sa Shannon, C&C Music Factoryjem, Jayem Williamsom, Sabelom, BWP-jem, Johnnyjem O, Jovannom, Butchem Quickom, Soul Systemom i Too Niceom.



Dođite i zaplešite na neke od najvećih klubskih hitova: 'Stop playing with my mind', 'Most precious love', 'Deep inside'.

Po jednu ulaznicu osvojili su:

Denis Domagoj Skoko
Željko Bašić
Sanja Kučko
Tamara Jović