IZVOĐAČI I DALJE NEPOZNATI

Discotheque Riva sprema najveće izdanje do sada

17.05.2013 u 14:02

Bionic
Reading

U gradu pod Marjanom i ovog ljeta sprema se megaparty, a splitska Riva još jednom postaje spektakularni plesni podij, ovog puta u svom najboljem izdanju s dva velika headlinera

Za najveću open air diskoteku na svijetu, poznatu kao Discotheque Riva, i njeno četvrto izdanje pripreme su na samom vrhuncu. Organizator je objavio da je riječ o dvodnevnom spektaklu fokusiranom na potpun glazbeno-scenski doživljaj koji će se održati 8. i 9. kolovoza.

Proteklih godina su ovaj središnji glazbeni događaj na Jadranu obilježili odlično ozvučenje i neviđeni laser show te zvijezde poput Faithlessa, Sebastiana Ingrossoa, Carla Coxa, Feddea Le Granda i drugih, a ove godine riječ je o dva svjetski poznata headlinera, od kojih će jedan prvi put nastupiti u Hrvatskoj.

Organizator za sada nije želio otkriti više od toga, jer iznenađenje čuva za službenu objavu na press konferenciji koja će se održati 28. svibnja u Splitu. Magična atmosfera koja je obilježila dosadašnja izdanja Discotheque Rive ovog će se ljeta usijati, ljubitelji moderne plesne glazbe doći će na svoje, a Split će spremno dočekati turiste iz cijeloga svijeta i ponuditi im nezaboravno iskustvo u jedinstvenom ambijentu.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da za službenu objavu izvođača, kao i ostalih detalja, pričekamo najavljenu press konferenciju.