DRUM 'N' BASS CREW

Dirty Beatz traži MC-ijeve

14.04.2016 u 15:15

Bionic
Reading

Zagrebački Dirty Beatz, drum 'n' bass crew u subotu 23. travnja u Grey Roomu u Medici ugostit će jedan od najboljih regionalnih drum'n'bass M.C.-a - Bo_JAH! S višegodišnjim iskustvom te kvalitetom, MC Bo_JAH nastupao je diljem regije uz najveće artiste kao što su Klute, dBridge, State Of Mind, Prolix, Hybrid Minds, Chris Su, A Sides, B Complex i mnogi drugi

Potaknuti zadnjim partijem, odlučili su pokrenuti natječaj za mlade neafirmirane MC-ije te ovom prigodom pozivaju sve repere, hip hopere, M.C.-ije, vokaliste koji vole drum'n'bass da se prijave na natječaj.

Ukoliko smatrate da možete kvalitetno pridonijeti atmosferi d'n'b partya te svojim flowom i rimama upotpuniti DJ setove, prijavite se, pošaljite nam mix tape sa svojom izvedbom i najbolje ćemo izabrati da nastupaju 23.04. i 14.05. u Grey Room-u na Saso Mange Soundsystemu.

Ukoliko pokažete potrebni skill, možete očekivati poziv da s DirtyBeatzima nastupate na ljetnim festivalima te klubovima diljem Hrvatske ali i u studio snimati nove bass stvari s domaćim producentima. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na natječaj koji traje do 21.04.2016. odnosno drugi krug do 12.05.2016.

Prijaviti se možete putem maila dbczagreb@gmail.com Potrebno je poslati:link na mix tape ili pjesme bilo koje dužine sa svojim vokalnim/MC coverom/izvedbom, kratki info o sebi i kontakt podatke.