ISPRED DAVIDA BOWIEJA

Depeche Mode ima najprodavaniji album u Hrvatskoj!

03.04.2013 u 12:26

Bionic
Reading

Depeche Mode i dugo očekivani album te grupe 'Delta Machine' trenutno je na prvom mjestu inozemne i domaće top liste prodaje albuma u Hrvatskoj

Na drugom mjestu najprodavanijih inozemnih albuma nalazi se David Bowie i njegov album 'The Next Day', dok su na trećem mjestu 2CELLOS i njihov album 'IN2ITION'.

Depeche Mode je pjesme s novog albuma premijerno izveo u Beču24. ožujka. Cijeli ekskluzivni koncert u trajanju od 45 minuta je snimljen te će, kao dio Telekomovog sponzorstva, 10. travnja biti prikazan putem web straniceElectronicbeats.net i službenih Depeche Mode stranica na društvenim mrežama. Na koncertu je prisustvovalo 1.500 najsretnijih fanova Depeche Modea koji su zajedno s bendom proslavili izlazak novog albuma.

Ne propustite uživo čuti Depeche Mode u Zagrebu. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Depeche Mode - 'Soothe My Soul'

Dok čekate koncert, bezbrižno uživajte s ulaznicama u džepu ili spremljenim na sigurno mjesto u vašem domu. S društvom se zabavljajte uz hitove Depeche Modea, a za svoj gušt se podsjetite svih manje poznatih pjesama iz njihove bogate diskografije! Opustite se uz knjigu s biografskim podacima te saznajte sve o vašem omiljenom bendu! (Prva glazbena knjižara - Rockmark, snizila je cijenu biografije Depeche Modea. Svaki kupac ulaznice za koncert Depeche Modea za svega 30 kuna može kupiti jedinu dosad objavljenu biografiju benda u Hrvatskoj!) Naučite pjesme s novog albuma (koji je najprodavaniji u Hrvatskoj), pogledajte nove videospotove i pripremite se za nezaboravan koncertni spektakl!
Samo dvije riječi opisuju sve: Depeche Mode!

252671,251265,251307,250935