ZABAVA ZA DJECU I RODITELJE

Daria Lorenci Flatz zablistala na premijeri u Žar ptici

24.01.2015 u 09:50

  • +8

Poznati na premijeri predstave 'Kako živi Antuntun'

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL

Bionic
Reading

Jučerašnjoj premijeri predstave 'Kako živi Antuntun' u Gradskom kazalištu Žar ptica prisustvovali su brojni uzvanici među kojima su bili i Tamara Garbajs s Markom Vrdoljakom, Nenad Cvetko, Mila Elegović, Ivana Delač Đolo, Jelena Miholjević, Krunoslav Šarić, Ines Bojanić, Daria Lorenci Flatz...

Predstava 'Kako živi Antuntun', nastala prema proslavljenoj pjesmi Grigora Viteza o neobičnom malom zaigranom osobenjaku u kojega je 'malko neobičan um', jučer je doživjela premijernu izvedbu u zagrebačkom kazalištu Žar ptica, kao prva ovogodišnja premijera tog kazališta.

'Antuntun nam vješto pokazuje kako je moguće živjeti drugačije, na svoj način i biti sretan, svatko od nas u sebi zapravo nosi djelić Antuntuna, neki neobičan i poseban svijet i upravo taj svoj svijet, važno je i živjeti', kazala je redateljica Helena Petković.

Mladom autorskom timu u kojemu je, uz nju, glumac Ante Krstulović, u scenskom uprizorenju Antuntuna, pridružio se i Mladen Vasary, glazbu je napravio Damir Šimunović, a kostimografiju Zjena Glamočanin. Glas pripovjedaču dao je Drago Utješanović

Ta četrdesetominutna predstava, namijenjena djeci starijoj od četiri godine, nastala je u koprodukciji sa Scenom Gorica.