LJETNA PJESMA

'Dalmatinac i Dalmatinka' postali hit na internetu

21.08.2012 u 19:51

Bionic
Reading

Veseli me što sam ostvario suradnju s dragom mi prijateljicom Lidijom Bačić koja je vrhunska pjevačica, a namjeravam s njom otputovati i u Australiju, gdje sam ja već domaći, rekao je Mladen Grdović

Pjesma 'Dalmatinac i Dalmatinka' koju je Mladen Grdović otpjevao s Lidijom Bačić zauzima prva mjesta na top-ljestvicama, a u kratku vremenu postala je gotovo i milijunaš po broju klikova na YouTubeu.

'Veseli me što sam ostvario suradnju s dragom mi prijateljicom Lidijom Bačić koja je vrhunska pjevačica, a namjeravam s njom otputovati i u Australiju, gdje sam ja već domaći. Osjetio sam da će pjesma 'Dalmatinac i Dalmatinka' biti veliki hit, što se i dokazalo milijunom klikova na YouTubeu, i zato je jedna od glavnih pjesama na mom novom albumu. I Lidija će je također staviti na svoj novi CD. Nema nastupa gdje se ta pjesma ne traži', rekao je Mladen Grdović.

Zadovoljna je suradnjom i Lidija Bačić koja je od samog početka vjerovala u uspjeh pjesme.

'Mislim da će ta pjesma ostati i da će se pjevati. Odlične su reakcije na nju na svim mojim koncertima, a posebno me veseli što je dobar prijam i u drugim regijama izvan Dalmacije', rekla je Lidija.