GWEN STEFANI O RAZVODU

'Da znate cijelu priču, ostali biste u šoku!'

14.03.2016 u 06:52

Bionic
Reading

Američka pjevačica u intervjuu za New York Times prvi put je komentirala skandaloznu rastavu od britanskog glazbenika Gavina Rossdalea s kojim je u braku dugom 13 godina dobila tri sina. U kolovozu prošle godine u medije je procurila priča o Gavinovoj aferi s dadiljom njihovih sinova, koja nije bila kratkog daha

Da svi detalji nimalo prijateljske rastave poznatog glazbenog para Gwen Stefani i Gavina Rossdalea nisu izašli u javnost, priznala je sama pjevačica u svom posljednjem intervjuu za New York Times. Naime, afera Rossdalea s dadiljom bila je nepresušna tema američkih medija krajem kolovoza, kad su pokušali razotkriti što više informacija o njegovoj dugogodišnjoj ljubavnici, mlađahnoj Australki Mindy Mann koja je izgledom bila Gwenina kopija. Samo puno mlađa.

'Kad bih mogla, ispričala bih vam cijelu priču i vjerujte mi - bili biste u velikom šoku. To je zaista jedna sočna priča', tajanstvena je bila Gwen. Jedva je, kaže, preživjela taj period.

'Mislila sam da ću umrijeti. U biti, i bila sam mrtva. Nisam znala kako ću se spasiti. Na kraju je spas bila glazba. Svoju bol stavila sam na papir. I tako dan po dan', rekla je.

Gledajući u prošlost znala je da se nešto treba promijeniti u njezinu životu, i u poslu i na privatnom planu. Nakon razvoda sreću je pronašla uz kolegu glazbenika Blakea Sheltona koji je uz nju bio član žirija američkog 'The Voicea'. Kao što je na novom albumu bivšem napisala pjesmu, u kojoj razotkriva koliko je teško preboljela njegovu ljubavnu izdaju, jednu je posvetila i sadašnjoj ljubavi, znakovitog naslova 'Make Me Like You'.


Gwen i Blake Shelton zbližili su se na setu showa 'The Voice'

'Danas sam bolje, ponekad mislim da se provodim kao nikad, a ima trenutaka kad skupljam krhotine svog života. Još uvijek sam u šoku', iskrena je bila pjevačica. Dadilja s kojom je Gavin bio u vezi za vrijeme njihova braka, danas je u trećem tromjesečju trudnoće, a tko je otac, zasad je još uvijek tajna.


Dadilja koja je bila uzrok razvoda radila je za Gwen i Gavina od 2008.


Gwen i kobna dadilja Mindy Mann

Profimedia