NOVI ZAPLET

Corona opet u lisicama, Nina Morić mu poslala moćnu poruku

14.10.2016 u 15:24

Bionic
Reading

Nakon što je, zbog 1,7 milijuna eura pronađenih na tavanu njegove asistentice, ponovno uhićen Fabrizio Corona, Nina Morić ne krije zadovoljstvo zbog takvog obrata događaja. I dok hrvatska manekenka likuje nad odlaskom u zatvor svog bivšeg supruga, postavlja se pitanje što će se sada dogoditi s njihovim 14-godišnjim sinom Carlosom Marijom, nad kojim je Nina izgubila skrbništvo te on živi kod Coronine majke

Prije tri dana u Italiji je, zbog utaje poreza, ponovno uhićen bivši suprug Nine Morić,Fabrizio Corona, a objavom na svom profilu na Facebooku hrvatska je manekenka dala do znanja koliko je sretna zbog tog događaja. U statusu je samo napisala: 'Ciao Fabri, sada možeš anđele učiti kako da utaje porez.' Objavivši to, čak 13 tisuća ljudi joj je lajkalo taj status, a gotovo dvije tisuće njih i podijelilo.

@scutum_gioielli #scutum

Fotografiju objavljuje Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal)

Razlog ponovnog uhićenja Fabrizija Corone pronađeni je novac na tavanu njegove asistentice


Na tavanu Francesce Persi pronađeno je 1,7 milijuna eura

Razlog ponovnog Coroninog uhićenja je 1,7 milijuna eura pronađenih na tavanu njegove asistentice Francesce Persi, za koje se vjeruje kako su stečeni na nelegalan način. Zbog prijašnjih optužbi, a osobito zbog uhićenja u Lisabonu 2013. godine, kada je četiri dana bježao od talijanskih vlasti zbog iznuđivanja novca te se na kraju uz plač predao policiji, sudac je odbio zahtjev njegova odvjetnika da ga pusti uz jamčevinu. Stoga će Fabrizio Corona ostati u zatvoru sve do siječnja, za kada je zakazano prvo ročište.


Nina Morić i Fabrizio Corona bili su u braku od 2001. do 2007. godine, a 2002. godine rodio im se sin Carlos Maria

Cijelo ovo vrijeme Corona je bio na uvjetnoj kazni, no, čini se, nije baš pazio na to što i kako radi. Nakon uhićenja pred sucem je izjavio da nikada nije ilegalno zarađivao novac, da svoje poreze redovito plaća te kako se trudi promijeniti svoj način života. Čini se da niti sudac, niti bivša supruga ne vjeruju njegovim izjavama, a ni dokazi nisu na njegovoj strani.

8.50???Sipuede!!!#sipuede

Videozapis objavljuje Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal)

Na svom profilu na Instagramu Corona stalno objavljuje snimke i fotografije sina

Destro sinistro #sipuede

Videozapis objavljuje Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal)


Nina Morić mu zamjera mnogo, a najviše to što je nakon svega, i razvoda i njegova boravka u zatvoru, ona izgubila skrbništvo nad njihovim sinom Carlosom Marijom, koji živi s Coroninom majkom. I dok se ona trudi sačuvati sina od javnosti te ne objavljuje njegove fotografije po društvenim mrežama, Corona radi sve suprotno. Ono čime ju je najviše povrijedio u posljednje vrijeme dogodilo se početkom kolovoza, kada je Nina Morić u jednom talijanskom restoranu doživjela napadaj slijepog crijeva. Srećom, u njezinu društvu nalazio se liječnik koji je odmah prepoznao simptome te je Nina iste večeri operirana.


Na svom Facebooku Nina Morić je jasno dala do znanja što misli o uhićenju bivšeg supruga

Na svom profilu na Facebooku hrvatska manekenka s talijanskom adresom napisala je kako je prije operacije zamolila svog bivšeg supruga da joj dopusti napokon vidjeti sina Carlosa, kojeg do tog trenutka nije vidjela mjesec i pol dana. On je  odbio njezin zahtjev jer su on i sin već imali dogovor - kupanje u bazenu. Snimku uživanja oca i sina Corona je odmah objavio na svom profilu na Instagramu. Ona nije šutjela, već je putem statusa poručila Coroni što misli o njemu: 'Želim se vratiti u razdoblje u kojem sam s Coronom mogla sve normalno dogovarati. Samo da se zna, podržavam smrtne kazne.' Nakon mnogobrojnih komentara Nina se pokušala opravdati: 'Ljudi, naravno da ne želim smrt nikome. To sam napisala u naletu bijesa jer nisam vidjela sina mjesec i pol, a čak i sada, kada sam operirana i doktori su mi dopustili da me posjeti, Corona to nije dopustio. Sve je to šala ljute, ali i sarkastične osobe.'

Ultima Ora da 39enne poi sarà solo #happyBdayNina40??

Fotografiju objavljuje ?????? (@nina__moric)


Hoće li zbog ovih novih događaja Nina Morić možda ponovno dobiti skrbništvo nad svojim sinom ili će on i dalje živjeti s Coroninom majkom, nije poznato, no zasigurno će cijela ta situacija itekako naštetiti onome koji je najmanji kriv za sve što se događa s njegovim roditeljima - 14-godišnjem Carlosu Mariji.