NAJLJEPŠI POKLON

Čime je Tony iznenadio sina za rođendan?

08.07.2015 u 19:19

Bionic
Reading

Pjevač Tony Cetinski iznenadio je sina Christiana nenajavljenim posjetom za njegov 18. rođendan, a dirljivom porukom izazvao je val oduševljenja na društvenim mrežama

'Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi sine ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine', napisao je Tony uz sliku na kojoj ponosno pozira uz sina.

Christian je Tonyjev sin iz prvog braka s Antonelom Butigan, jednom od natjecateljica na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije 1994., na kojemu je Tony nastupao. U brak su stupili sljedeće godine, a trajao je šest godina.

Nakon razvoda, bivši supružnici ostali su u korektnim odnosima, no Tonyja je prošle godine neugodno iznenadila spoznaja da je bivša žena napravila 60.000 kuna duga jer nije plaćala komunalnu naknadu za stan u Zagrebu koji je u njegovom vlasništvu. Većinu dugova odmah je podmirio, a naljutio ga je postupak bivše supruge jer se moglo dogoditi da taj dug naslijedi Christian kojemu namjerava prepisati stan čim postane punoljetan.

Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18 rodjendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obecanu gitaru. Ako...

Posted by Tony Cetinski on 8. srpanj 2015