ZALJUBLJENA KANTAUTORICA

Čije to ljubavne savjete slušaju Antonija Šola i njezin Slavko?

11.11.2015 u 11:18

  • +7

Promocija knjige Kad te bajka sastavi, a život rastavi

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL

Bionic
Reading

Antonija Šola je u društvu svog dečka Slavka Šajinovića, poduzetnika iz Rijeke, uživala na promociji knjige koju su napisale njezine prijateljice Emina Pršić i Ivana Šešo. Upravo su njih dvije njezine najveće ljubavne savjetnice, iako najčešće, priznala nam je, radi po svome

Za knjigu 'Kad te bajka sastavi, a život rastavi' kantautorica kaže da ju je prva pročitala jer je redovito pratila kolumne prijateljice Emine Pršić. Čak je djelomično zaslužna za knjigu jer ju je stalno nagovarala na je napiše.

'Nikad nitko djevojčicama dok rastu ne objasni kako stvari realno funkcioniraju u životu i da se trebaju izboriti za sebe, a ne da žive u ružičastom balonu i čekaju princa na bijelom konju. (smijeh) Sretna sam zbog Emine i Ivane jer je njihova knjiga upravo ono što bi svatko trebao pročitati prije zajedničkog života', savjetuje kantautorica. Na pitanje hoće li i njoj koristiti ta knjiga, kroz smijeh je odgovorila da ona ima njih dvije koje će joj dati savjet ako joj bude trebalo.

'Malo sam tvrdoglava osoba pa uvijek radim po svome', priznala je zaljubljena Antonija. Od ljeta je u sretnoj vezi sa bivšim zaručnikom Severine, riječkim poduzetnikom Slavkom Šajinovićem, kojeg je upoznala prije četiri godine na skijanju na Kronplatzu.

O svojoj knjizi, iako je napisala preko 200 tekstova, od čega 50 skladbi, još ne razmišlja.
'Za sada nemam u planu knjigu jer se nekako najbolje izražavam kroz pjesme', rekla je. Do sada je pisala pjesme za Zdravka Čolića, Maju Šuput, Barabe, Željka Bebeka, Crvenu jabuku...