STIGLA JE GRETA!

Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž rodila djevojčicu

09.11.2016 u 17:05

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je stigla malena Greta Čuljak. Ponosna majka, bivša Miss Hrvatske, danas fotografkinja, Rajna Raguž Čuljak putem Instagrama je objavila ovu sretnu vijest

Objavom na svomprofilu na Instagramu bivša Miss Hrvatske, danas fotografkinja Rajna Raguž Čuljak podijelila je sretnu vijest da je postala mama malene djevojčice Grete. '...i kako to opisati? ne mogu od sreće disati...', stoje stihovi pjesme Olivera Dragojevića i Gibonnija'Sreća', uz fotografiju malene ručice i tamnih pramenova kose princeze koju je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu

O Rajninoj trudnoći doznalo se krajem lipnja, kada je na Facebooku stavila fotografiju nakon koje su joj prijatelji počeli čestitati. Rajna Raguž i njezin suprug Tomislav Čuljak vijest da će postati roditelji doznali su negdje na prvu godišnjicu braka u travnju ove godine. Tijekom cijele trudnoće Rajna je bila izuzetno aktivna te je na svom Instagramu na dnevnoj bazi objavljivala kako svoje radove, tako i fotografije s trudničkim trbuščićem.

Prije sat vremena Rajna je putem Instagrama objavila da je rodila djevojčicu Gretu

Upravo preko njezina profila na Instagramu krajem rujna, kada su joj prijateljice organizirale party povodom skorašnjeg rođenja prvog djeteta, doznalo se po zlatnim balonima ispisanom riječi girl (op.a. djevojčica) da Rajna i njezin suprug čekaju malenu princezu. Za Story.hr nedavno je izjavila kako se osjeća u trudnoći.

'Super se osjećam. Sve je pod kontrolom. Sretna sam i voljela bih da svi budu trudni. Zapravo nisam klasičan primjer trudnice. Ne primjećujem nikakve drastične probleme. Nisam imala mučnine, nemam enormnih potreba za hranom. Otkad sam se prestala baviti manekenstvom, nisam opterećena izgledom. Prihvatila sam sebe. Oduvijek sam malo veća, imam obline pa su se u trudnoći kile lijepo rasporedile. Zapravo sam školski primjer trudničkog debljanja’, iskreno je rekla Rajna Raguž Čuljak.

Loptica ?? #moment #citybreak #lovemynewskirt ?? #autumn #streetphotography #rajna_photo

Fotografiju objavljuje Rajna•Raguž•Čuljak (@rajna_photo)

Cijelu trudnoću bila je izuzetno aktivna