LJUBI SEVKINOG BIVŠEG

Antonija Šola: Uz Slavka se osjećam kao žena

17.09.2015 u 14:34

Bionic
Reading

Zagrebačka kantautorica Antonija Šola od ljetos je u vezi s riječkim poduzetnikom Slavkom Šajinovićem, bivšim Severininim zaručnikom, a o njihovoj ljubavi prvi put je progovorila za tportal

'Prijateljica Emina Pršić, inače bivša članica zbora Zvjezdice, pozvala nas je na njihov obljetnički koncert prošle nedjelje u zagrebački HNK. To je bilo prvo zajedničko pojavljivanje Slavka i mene u javnosti, ali nemamo više što skrivati. Lijepo nam je zajedno, sretna sam i uživam', rekla nam je Antonija Šola. Zagrebačka kantautorica i tekstopiskinja bivšeg zaručnika Severine, riječkog poduzetnika Slavka Šajinovića upoznala je prije četiri godine na skijanju na Kronplatzu.

'Kliknuli smo si ovog ljeta i od tada smo zajedno kad god možemo. Iako on živi u Rijeci, a ja u Zagrebu, viđamo se jako često. Veza na daljinu ne mora nužno patiti, važno je samo dobro se organizirati. Oboje imamo obaveze, ali i dovoljno vremena za lijepe zajedničke trenutke', otkrila je za tportal. Sretna i zadovoljna Antonija za svog novog partnera ima puno riječi hvale.

'On je super osoba. Pravi je muškarac. Nježan je, dobar i uz njega se osjećam sigurno i zaštićeno. Osjećam se kao žena. Ima sve odlike koje tražim od muškarca', kaže Antonija za Slavka, a njihove prve zajedničke fotografije donio je magazin Gloria.

Slavko Šajinović se sa Severinom spojio 2008, kada je počinjao i privatni posao s fitnes klubom. Skupa su gradili kuću iznad Ičića, koja im je trebala biti dom, a Severina je u to vrijeme govorila da želi imati djecu 'više od blizanaca, no manje od nogometne momčadi'. Rastali su se 2010, a nagađalo se da je pjevačica ostavila Riječanina zbog Milana Popovića. Zatim su ga viđali s Riječankom Ivom Trkovnik. Šajinović je bio oženjen i iz tog braka ima sina, danas tinejdžera.

Antonijina dosadašnja najdulja, četverogodišnja veza bila je sa zagrebačkim pravnikom i menadžerom Lukom Čičinom Šainom.


Severina i Slavko bili su dvije godine u vezi


Antonija je četiri godine bila u vezi s Lukom Čičinom Šainom