SPARTANSKO ISKUSTVO

Antonija Šola i Jelena Orešković u bikinijima na snijegu

24.02.2016 u 12:44

Bionic
Reading

Bivša manekenka i pjevačica na svom su ovogodišnjem zimovanju okusile skandinavsku tradiciju, odnosno hlađenje na snijegu nakon saune, a onda plivanje u zagrijanom bazenu na otvorenom. Jelena se spartanski opustila na skijanju u Francuskoj, a Šola u Italiji. Slično iskustvo doživio je ove godine HTV-ov voditelj Davor Meštrović dok je za Ivicu Kostelića takav način relaksacije već tradicionalna zimska uživancija

Da njihov ovogodišnji zimski odmor ne bude idilična kolotečina, potrudile su se bivša manekenka Jelena Orešković i pjevačica Antonija Šola - i to na isti način. Naime Jelena je prošlog mjeseca sa suprugom i kćeri bila na skijanju u francuskom Megeveu te je iskusila i skandinavsku tradiciju kupanja na snijegu. Nakon vruće kupke ili saune slijedi kratki boravak na snijegu te kupanje u zagrijanom bazenu na otvorenom. Da je bilo nezaboravno, svjedoči i Jelenina fotografija na Facebooku.

Jednako odvažna bila je i pjevačica Antonija Šola na skijanju u talijanskom zimovalištu San Vigilio di Marebbe. Antonija nije otkrila u čijem je društvu bila na odmoru u Dolomitima, a nedavno je okončala svoju kratku vezu sa Slavkom Šajinovićem, bivšim Severininim dečkom.

Ak je zima nije lav!!! #planine #skiweek #trening #spartanski

Posted by Antonija Šola on Tuesday, February 23, 2016

Slično iskustvo doživio je prije nekoliko godina i Ivica Kostelić, no takav način opuštanja za njega već je postao tradicija. Davor Meštrović pak tek je ove godine u austrijskim planinama okusio što znači biti 'gol na snijegu'.


Davor Meštrović


Ivica Kostelić