ZVIJEZDA NOVOG SPOTA

Andrej Dojkić: Suđeni su mi tragični likovi

25.02.2015 u 15:52

Bionic
Reading

Zvijezde novog videospota 'Na rubu' Tine Vukov su Jadranka Đokić, Filip Stanić i Andrej Dojkić u ulozi ovisnika. Za tportal 34-godišnji glumac ispričao je sve o novim mračnim ulogama i novom filmskom projektu u kojem glumi uz Armanda Assantea

Teška životna priča troje ljudi okosnica je novog spota Tine Vukov 'Na rubu' u režiji Luke Nižetića, a njegove su zvijezde Jadranka Đokić koja glumi majku, plesač Filip Stanić u ulozi transvestita i karizmatični Andrej Dojkić kao narkoman.

Nakon uloge Leona u 'Glembajevima' Željka Senečića, Andrej se ponovno morao uživjeti u jedan mračan lik, no to mu je, kaže, očito upisano u dlan.'Što reći, tragični likovi su mi suđeni. Nakon ovog spota očekuje me još jedan u predstavi 'Zastave' Borisa Svrtana, a tu je i glavna uloga u filmu 'Nisam se bojao umrijeti' o Antonu Kikašu, snimljenom po istinitom događaju. Ja glumim glavnu ulogu, a bila mi je čast što sam na snimanju imao priliku upoznati i Armanda Assantea koji se također pojavljuje u filmu', otkrio nam je poznati glumac.

'Naučio sam u životu napraviti distancu od privatnog i poslovnog pa me ta depresija kojom sam omotan u filmovima i predstavama uopće ne dotiče. No svi mi kroz život nosimo neku mračnu crtu, tako da sam i ja uvijek barem malo dio tog lika kojeg glumim', kaže glumac koji u slobodno vrijeme baterije puni planinarenjem. Posljednji veliki izlet bio je s prijateljem Mariom Valentićem na Durmitor kojim se pohvalio i na Facebooku. A ljubav? 'Ljubav je samo moja i ničija', tajanstveno kaže Dojkić.

https://www.youtube.com/watch?v=61FDft2tDWY