OD 12. DO 14. SRPNJA

Američki DJ Skrillex na Zrću

13.06.2016 u 18:44

Bionic
Reading

Američki producent Skrillex nastupit će na petom rođendanu #hexappeal Fresh Island festivala u klubu Noa

Vodeća američka DJ zvijezda, vlasnik čak šest Grammyja, Skrillex je novo glazbeno ime koje klub Noa dovodi na #HEXAPPEAL Fresh Island festival kao poseban događaj u sklopu proslave petog rođendana. Jubilarno, peto izdanje jednog od najpopularnijih europskih festivala, koji se na Zrću održava od 12. do 14. srpnja na novoj pozornici iznad mora u klubu Noa, zasigurno će razveseliti mnoge obožavatelje Skrillexa, a srijeda 13. srpnja bit će mu jedini nastup u ovom dijelu Europe ovog ljeta. Šlag na vrhu torte uz već najavljene megazvijezde Wiz Khalifu i Chrisa Browna, Skrillex dolazi kao najljepši rođendanski poklon dosad najvećem izdanju festivala koji će ovo ljeto posjetiti rekordan broj gostiju iz čak 50 zemalja.

Godinama je Skrillex u elitnom društvu 10 najboljih producenata i DJ-a svijeta. Rođen je 1988. u Los Angelesu. Prodao je više od deset milijuna singlova, a održao je više od 500 nastupa u 35 zemalja svijeta. Umjetnik je koji uz glazbu razvija talente u raznim vidovima djelatnosti, a njegova izdavačka kuća OWSLA posljednjih godina je rasadnik brojnih novih talenata. Impresivna karijera uključuje mu nastupe na najvećim svjetskim glazbenim festivalima, a baza njegovih fanova ubraja se među najveće u svijetu glazbe. Upravo je Skrillex bio prvi glazbenik koji je pušten na web platformi SoundCloud 2013., a iste godine bio je na četvrtom mjestu pregleda na popularnom kanalu YouTube.


Ovo veliko glazbeno ime novi je iskorak #HEXAPPEAL Fresh Island festivala u suradnji s klubom Noa, čiji je nastup najavljen kao poseban događaj i čije se ulaznice prodaju zasebno po popularnoj cijeni od samo 120 kuna u sklopu poslovnica Eventima te Entrio.hr. Nastupi američkih zvijezda Chrisa Browna, Wiz Khalife i Ty Dolla $igna #HEXAPPEAL Fresh Island festival i otok Pag svrstavaju u najatraktivnije destinacije ovog ljeta. Ovogodišnje izdanje festivala posjetit će 20.000 gostiju koji će uživati na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya, mnogobrojnim pool partyjima, nezaboravnim tulumima u sklopu Sunset Boat Partyja te Exakt Big Beach Takeovera s Chrisom Brownom, koji će se specijalno za ovu prigodu popeti na posebno dizajniranu pozornicu izgrađenu na plaži Zrće. Bit će to najveći događaj ovog ljeta na Zrću.

#HEXAPPEAL Fresh Island festival u potpunosti je u hrvatskoj produkciji i organizaciji, a velik je ovo uspjeh i potvrda organizatorima koji zajedno s generalnim sponzorom #HEXAPPEAL najavljuju najbolje izdanje dosad. Kondomi HEX™ revolucionaran su proizvod na tržištu kondoma. Fresh Island će ovom suradnjom postati najseksi ljetni festival koji promovira ‘sigurno vođenje ljubavi', a svi posjetitelji ovaj revolucionarni proizvod moći će kupiti na posebno dizajniranom štandu #HEXAPPEAL u sklopu festivala.

Izniman interes medija za festivalsko izdanje 2016. velika je promocija Hrvatske u svijetu, a svoj su dolazak na njega potvrdili predstavnici onih vodećih te će svojim izvještavanjem zasigurno garantirati nove goste u Hrvatskoj. Nezapamćen interes za ulaznice najbolja je poruka kako ih je najbolje osigurati u pretprodaji u sustavu Eventima.