OVOG BOŽIĆA ZABAVA JE ZAGARANTIRANA

'Alvin i vjeverice 3'

13.12.2011 u 11:00

Bionic
Reading

2007. godine globalni fenomen među generacijama obožavatelja, 'Alvin i vjeverice', postao je igrano-CGI filmski doživljaj sa suvremenim osjećajem za komično. Brže no što možete viknuti 'Alvinnnnn!!!' počelo se govoriti o novom filmu - 'Squeakquel', u kojem trojac upoznaje ženski trio, The Chipettes. A ovih praznika svi zajedno kreću na najspektakularniju avanturu, 'Alvin i vjeverice 3'

Još 2007. skladatelj Dave Seville pretvorio je vjeverice Alvina, Simona i Theodorea u pop senzaciju - dok je trojac bez kontrole gotovo potpuno uništio njegov dom i karijeru preokrenuo mu život naglavačke. Otada oni su jednostavno globalni fenomen s najistančanijim osjećajem za komično.

Ovih praznika zajedno kreću na najspektakularniju avanturu: 'Alvin i vjeverice 3' na kojoj im se pridružuju The Chipettes, tri prekrasne mlade dame. Luksuzni kruzer pretvaraju u vlastito igralište sve dok se ne nasuču na pusti otok. Pokušavajući pronaći način kako se vratiti kući, otkrivaju da otok nije baš pust.

U ovom nastavku popularnog filma 'Alvin i vjeverice' ima svega - jurnjave luksuznim kruzerom, plesanja salse, vulkanskih erupcija, antropomorfirane sportske opreme, misterioznih otpadnika, leta zmajem i najluđe vjevericističke glazbe koju ste ikad čuli, ali i najiskrenijih osjećaja, odrastanje, buđenje odgovornosti i borba za svoje najmilije.
Ovo je svakako nastavak koji će razveseliti cijelu obitelj i podsjetiti kroz radost i pjesmu da je upravo obitelj najvažnija na svijetu.

Jedna mala obitelj prugastih vjeverica živi i u Hrvatskoj, u Zoološkom vrtu grada Zagreba. U predivnom Vrtu u Maksimiru možete vidjeti oko 300 vrsta životinja i uživati u opuštanju i razonodi. Dođite pozdraviti Alvinove hrvatske rođake naredne tri subote ovog mjeseca (10, 17. i 24. prosinca) i prvih pet malih ranoranilaca koji stignu u Zoološki vrt dobit će na poklon dvije kino ulaznice za film 'Alvin i vjeverice 3' koji se na hrvatskim velikim platnima prikazuje od 22. prosinca 2011. Za vas koji ne stignete tako rano slatke vjeverice su pripremile božićni poklon!

Dođite jer Alvin i ekipa vas čekaju!