NA 10 GODINA

Adele se zbog sina ponovno povlači s glazbene scene

16.09.2016 u 08:56

Bionic
Reading

Već se jednom povukla iz glazbenog svijeta, kada je rodila sina, i nije je bilo tri godine. Njezini obožavatelji diljem svijeta jedva su dočekali njezin povratak i nove pjesme, a sada je ponovno uslijedio šok - Adele je najavila desetogodišnju pauzu kako bi mogla što više vremena provoditi sa svojim sinom Angelom koji joj je najvažniji na svijetu

Nakon trogodišnje diskografske stanke vratila se na velika vrata. Njezina pjesma 'Hello' osvojila je sve glazbene top-liste i nije mjesecima silazila s prvog mjesta, potom je krenula na svjetsku turneju i oduševila obožavatelje koji su jedva preživjeli njezinu pauzu, a sada novi šok - slavna britanska pjevačica Adele najavila je novo povlačenje s glazbene scene.

Razlog je ovoga puta taj što će njezin trogodišnji sin Angelo iduće godine krenuti u osnovnu školu, pa je shvatila da s pretrpanim rasporedom koncerata propušta previše u njegovu odrastanju budući da on više neće s njom moći odlaziti na turneje. Stoga je odlučila u studenom završiti svoju svjetsku turneju i ponovno se posvetiti isključivo svojoj maloj obitelji - sinu Angelu i suprugu SimonuKoneckom.

Philadelphia, PA / Wells Fargo Arena / Sept 10

A photo posted by @adele on

Uoči koncerta u Philadelphiji

Detroit, MI / The Palace of Auburn Hills / Sept 7

A photo posted by @adele on

Fotografija s njezine američke turneje

Ipak, prema pisanjima nekih medija, lako je moguće da pristane na ponudu iz Las Vegasa i da ondje nastupa, kao što su to već napravile CelineDion, JenniferLopez i mnoge druge. Na to bi pristala zato što to znači da će boraviti na jednom mjestu, a ne kao do sada, svaki dan se buditi u drugom gradu pa bi tako mogla voditi normalan obiteljski život.

Ni desetogodišnja stanka neće smetati njezinu kućnom budžetu budući da se nagađa kako bi od posljednje turneje Adele Live trebala dobiti više od 100 milijuna funti, a nastupi u Las Vegasu mogli bi joj biti džeparac od kojeg će dobro živjeti. Priča se kako je BritneySpears za nastupe u Las Vegasu inkasirala milijun dolara tjedno, a Celine Dion to naplaćivala oko pola milijuna dolara po nastupu.

The Revenant role play / Oakland, CA / Oracle Arena / Aug 2

A photo posted by @adele on

Nakon rođenja sina već se bila povukla na tri godine

Adele je ponovnim povlačenje sa scene rastužila milijune obožavatelja