STIGAO LEONARDO

Kad su djeca u pitanju, Alec Baldwin obara rekorde

13.09.2016 u 14:57

Bionic
Reading

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria jučer su objavili kako su dobili treće dijete, sina Leonarda Charlesa. U posljednje tri godine 58-godišnji Baldwin dobio je troje djece, trogodišnju Carmen i jednogodišnjeg Rafaela. S Kim Basinger već ima 20-godišnju kćer Ireland

Alecu Baldwinu život je procvjetao otkad je u njegov život ušla instruktorica joge, 26-godina mlađa Španjolka Hilaria Thomas. Do svoje 54. godine bio je tek glumac cinik čiji su obiteljski problemi s kćeri jedinicom Ireland punili novinske stupce. No sve je promijenila zgodna Hilaria koja je jučer rodila treće dijete, sina Leonarda Charlesa.

Baldwin je u posljednje tri godine dobio troje djece, malena Carmen ima tri godine, a sin Rafael napunio je godinu dana. Ponosna gospođa Baldwin na svom Instagramu redovito objavljuje obiteljske fotografije, a posljednja je naravno tek rođenog Leonarda.

Prije deset godina, razočaran u žene, Baldwin je tvrdio kako pripada klubu muškaraca koji teško prihvaćaju starenje i shvaćaju kako se na pragu pedesete nemaju čime pohvaliti misleći na svoj obiteljski život. Danas zasigurno misli i priča drugačije jer uz četvero djece ima pune ruke posla, a energična Hilaria unijela je dozu optimizma u život ovog mrguda.

Yes...we leave the house like this...we are quite the wacky bunch! Aka unique ???? #366DaysOfLivingClearly #HilariaLCM

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on