Zdravlje SVESTRANA VODITELJICA

Lijepa Renata Sopek zna i zdravo kuhati

  • Autor: tportal.hr
  • 6.12.2010 14:28:41
  • 6.12.2010 12:22:42

Renati Sopek sve ide od ruke – kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Unatoč brojnim novim poslovnim angažmanima, Renata još uvijek stigne izgledati zanosno

Renata Sopek ima još jedan novi poslovni angažman. Naime, lijepa voditeljica postala je ambasadorica za proizvode Alpro soya. Renata je odabrana zbog svog zdravog stila života koji je još jednom pokazala protekloga vikenda u Termama Tuhelj.

U dobroj kondiciji i sjajnoga izgleda, Renata je sudionike naučila kako se radi aqua aerobic, a uz pomoć nutricionista Nenada Bratkovića održan je i mali tečaj zdravog kuhanja. Sudionici su dobili zanimljive savjete koji će im svakako koristiti s obzirom na to da živimo u vremenu u kojemu su jedni od najvećih problema pretilost, fizička neaktivnost te neuravnotežena prehrana.

'Za mene je energija iz bilja ključ za zdravi, uravnoteženi životni stil. Alpro soya je logičan izbor i nadam se da ćemo zajedničkim aktivnostima doprinijeti razvoju navika zdrave prehrane i redovne vježbe u službi dobrog zdravlja', objasnila je Renata svoj novi poslovni angažman.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više