NEUTROGENA DEEP MOISTURE

Novo rješenje protiv suhe i osjetljive kože

29.11.2010 u 15:27

Bionic
Reading

Jedinstvena norveška formula ponudila je novo rješenje protiv suhe i osjetljive kože. Neutrogena Deep Moisture losion za tijelo je 24-satni hidratantni losion koji prodire kroz deset slojeva duboko u kožu i čini ju mekšom, podatnijom i hidratiziranom. Nova neutrogenina Deep Moisture linija sastoji se od losiona za tijelo s intenzivnom hidratacijom za suhu kožu, losionom za suhu i osjetljivu kožu, te od balzama za tijelo

Dolaskom zime osjetljiva i suha koža traži posebnu njegu. Neutrogenin Deep Moisture losion namijenjen je upravo tom tipu kože. Većina proizvoda namijenjenih suhoj i osjetljivoj koži se sporo upija ili ostavlja ljepljiv osjećaj na koži. Nova norveška formula pogodna je za svakodnevnu upotrebu pružajući koži dovoljno vlage i zadržavajući osjećaj lijepe, meke i blistave kože.

Novi Neutrogenin Deep Moisture losion trenutno će djelovati te omogućiti da Vaša koža postaje primjetno mekša, glađa i smirenija. Posebnost novog losiona je i ljepši dizajn s pumpicom koji omogućuje jednostavnije korištenje i istiskivanje jednomjerne količine. Nova linija losiona za suhu i osjetljivu kožu, kao i balzam za tijelo djeluje 24 sata, pomažu u obnavljanju prirodne vlage kože te obnavljaju zaštitni sloj kože radi smanjenja gubitka vlage. Zahvaljujući norveškoj formuli, kremasta struktura pogodna je za svakodnevnu upotrebu, a losion ublažuje napetost i neugodu, te trenutno stvara osjećaj olakšanja. Neutrogena Deep Moisture losion izvrsno je podnošljiv na koži te kožu održava podatnom.