Zdravlje DERCOS

Specijalizirana linija proizvoda Vichy za njegu kose i vlasišta

  • Autor: tportal.hr
  • 23.11.2010 12:41:52
  • 23.11.2010 9:43:00

Pojava preuranjenog ispadanja kose prati žensku, ali i mušku populaciju. Najčešće pogađa mlađu mušku populaciju (do 35. godine), a čak 86% žena prati lomljenje i prekomjerno ispadanje kose. Posljedice jesu ćelavost, kod muškaraca, te tanja i krhka kosa kod žena

Jednostavno rješenje za zdravu kosu

Dercos predstavlja specijaliziranu liniju proizvoda za njegu kose i vlasišta, namijenjenu muškarcima i ženama. Protiv ispadanja kose posebno su primjerene ampule Dercos Aminexil - njega protiv ispadanja kose za žene i za muškarce. Patentirana inovacija sadrži molekulu Aminexil, koja omogućuje bolje pričvršćenje vlasi u vlasištu. S time produžava fazu rasta i ograničava nepoželjno ispadanje kose.

Mjesec zdrave i lijepe kose

 U ljekarnama označenim crvenim trakom, stručnjaci Vichy-a učinit će Vam besplatan 5-minutni test kose i vlasišta; na temelju rezultata, savjetovat će Vas o izboru najprimjerenijih proizvoda linije Dercos.
Stručnjak će odgovarati na Vaša pitanja na internetskoj stranici; pritom će Vas savjetovati u okviru Vaših problema s kosom i s vlasištem. 

Vichy

Akciju će pratiti i posebno ugodna ponuda:

• Kupovinom Dercos Amenixil - njege protiv ispadanja kose za muškarce i žene, Vichy nudi promocijsku ponudu 12 ampula + 6 gratis.

• Za potpuniju njegu Vaše kose, u mjesecu zdrave i lijepe kose Vichy također nudi Dercos Energijski šampon s patentiranim sastojkom Amenixil, dva proizvoda za cijenu jednog.

Samo u ljekarnama označenim crvenom vrpcom 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više