PATIENTPAK

Neophodan paket higijenskog pribora za sve prilike

25.08.2010 u 16:21

Bionic
Reading

PATIENTPAK je higijenski paket proizvoda koji nudi najnužniji pribor za uzdržavanje higijene u bolnicama, rodilištima, na većim javnim prostorima, ali i putovanjima u sve moguće zemlje

Proizvode koji su pakirani u praktičnom pakiranju, može se koristiti samostalno ili u kompletu. Možda vam zatrebaju na poslu, kod kuće u domaćoj ljekarni, ili pa ih nosimo sa sobom u torbici te smo u svakom trenu spremni na borbu protiv virusa i bakterija.

Proizvodi PATIENTPAK sadrže patentiranu protumikrobnu formulu Clinell, koja u samo 10 sekundi uništi čak 99,9% svih virusa, bakterija i mikroorganizama. Unatoč visokoj učinkovitosti sadrže proizvodi tek 5% alkohola, stoga su sigurni za upotrebu na svakoj koži, pa čak i na najnježnijoj.

Higijenski paket PATIENTPAK u prvom redu sadrži učinkovite protumikrobne proizvode za dezinfekciju i uništavanje virusa, bakterija i mikroorganizama. Uz to sadrži i proizvode za jednokratnu upotrebu koje nakon polaska sa putovanja ili iz bolnice možemo baciti te time spriječimo širenje bakterija.

U higijenskom paketu PATIENTPAK nalaze se:

- protumikrobne vlažne maramice za brisanje površina
- protumikrobni dezinfekcijski sprej za ruke
- protumikrobni gel za pranje tijela i kose
- protumikrobni sprej za tkanine
- vlažne maramice za lice i tijelo
- sapun sa posudicom
- četkica za nokte i ruke
- zubna četka i zubna pasta
- balzam za usne
- kemijska olovka i vrećica za smeće