Zdravlje BIOXET

Trajno rješenje za smanjenje neželjene dlakavosti

  • Autor: tportal.hr
  • 7.5.2010 15:22:49
  • 7.5.2010 15:16:38

Bioxet sprječava ishranu korijena dlaka blokira utjecaj hormona na njihov rast, a redovitom uporabom Bioxeta dolazi do postupnog slabljenja i smanjenja broja neželjenih dlačica

Bioxet nije preparat za depilaciju već krema za smanjenje dlakavosti koja sadrži biljne ekstrakte i koja je dermatološki sigurna. Za uklanjanje dlačica s lica koristi se BIOXET krema za lice (za suhu i masnu kožu), dok se BIOXET krema za tijelo može nanositi na sve dijelove tijela s kojih se žele ukloniti neželjene dlačice (osim unutarnjeg genitalnog područja i sluznice).

Dlake se razvijaju i rastu u nekoliko faza, a vidljivi dio dlake je mrtvi dio. Stanice dlake koje se obnavljaju leže u folikulu dlake. Uklanjanje dlačice iz korijena omogućuje aktivnim sastojcima BIOXETA da lakše prodru u kožu, stoga se preporuča nanijeti kremu odmah nakon epilacije, kad su pore široko otvorene. BIOXET djeluje na način da sprječava ishranu korijena dlake i blokira utjecaj hormona na njihov rast. Upravo to dovodi do postupnog slabljenja i smanjenja broja neželjenih dlačica. U slučaju osjetljive kože potrebno je kremu nanijeti pet do šest sati nakon uklanjanja dlačica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više