YOGALOSOPHY

Kako Jennifer i Victoria održavaju vitkost?

06.04.2010 u 13:01

Bionic
Reading

Yogalosophy je novi trend za kojim su poludjele holivudske zvijezde, a radi se o kombinaciji joge i astrologije pomoću koje održavaju svoju vitku liniju

Slavna mršavica Victoria Beckham svojedobno je izjavila da mrzi ići u teretanu pa je sad spremno prigrlila novi način vježbanja koji joj omogućuje da održava vitku liniju kod kuće.

'Kupila je DVD 'Yogalosophy' i vježba kod kuće četiri puta tjedno te kaže da već primjećuje razliku', rekao je izvor blizak trendseterici Victoriji za magazin Heat.

Yogalosophy je osmislila instruktorica Mandy Ingber koja je odlučila iskoristiti emocionalnu energiju da bi motivirala ljude da vježbaju. Režim uključuje dvije 30-minutne seanse joge, nakon čega slijedi 55-minutna serija poza s ciljem da se izgube kilogrami i definiraju mišići.

Tu je novu metodu prva među slavnima otkrila Jennifer Aniston, a i pojavljuje se u DVD-u te je u siječnju ove godine održala zabavu na kojoj se promovirao.

'Počinjete žudjeti za njom jer vam nedostaje taj adrenalin. Mandy je kombinirala mudrost astrologije s umom i tijelom, a uključila je i kardio vježbe. Radi se o kombinaciji koju je ona na kraju nazvala yogalosophy. Mandy me upoznala s jogom, a ovaj će način vježbanja promijeniti vaše tijelo, kao i vaš um, što je najzabavnija i najizazovnija vrsta vježbanja koju sam ikad isprobala', kaže Jennifer.