Zdravlje KRKA

Jeste li isplanirali zimske aktivnosti?

  • Autor: tportal.hr
  • 9.2.2010 16:23:08
  • 9.2.2010 14:55:33

U hladnim zimskim danima posebno je teško izaći iz tople postelje i pripremiti šalicu prve jutarnje kave. Ako vas osim zimskog mamurluka uhvati i grlobolja, oslonite se na Septolete, vašeg vjernog prijatelja još iz djetinjstva

Zdravo grlo nam je potrebno svakog dana pri različitim aktivnostima. Zato ne čekajte, već kod prvih znakova upale uzmite Septolete. Djelotvornost Septoleta možemo zahvaliti antiseptiku koji dobro prodire u sluznicu i direktno djeluje na uzročnike upale. Na taj način sprečava se njeno daljnje širenje.

Tu posebno mjesto zauzimaju Septolete Plus jer, osim antiseptika koji djeluje na različite uzročnike upale, sadrže i lokalni anestetik koji vrlo brzo nakon primjene ublažava bol na mjestu upale koja vam uzrokuje teškoće prilikom gutanja i govorenja.

Između šest različitih proizvoda izaberite svoj ovisno o simptomima i okusu koji volite:

- s lokalnim anestetikom – Septolete Plus
- s okusom mentola - Septolete, Septolete D
- s okusom voća - Septolete divlja trešnja, Septolete zelena jabuka i Septolete limun

Kako vas zima i grlobolja ne bi udaljili od isplaniranih aktivnosti, uzmite Septolete i vaše grlo će opet biti aktivno. Ne zaboravite nas posjetiti i na našoj internetskoj stranici www.sepolete.com.hr

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više