DETTOL ŠTITI V OD ZARAZE

Prekinite lanac prehlade i gripe

27.01.2010 u 13:51

Bionic
Reading

Dostupni samo u ljekarnama, Dettol antibakterijski dezinficijens i gel za pranje ruku, te dezinfekcijski sprej za površine uništit će 99,9% bakterija i virusa, uključujući viruse koji uzrokuju obične prehlade i gripu te virus gripe tipa A H1N1

Promjenjivo vrijeme, niske temperature i iscrpljenost smanjuju otpornost našeg organizma i čine ga plodnim tlom za razvoj prehlade. Kašljanjem i kihanjem drugih, virusi se šire zrakom i vrlo lako možemo dobiti prehladu samim udisanjem. Isto tako, virusi prehlade i gripe mogu preživjeti na površinama i po nekoliko dana. Samo rukama mogu se rasprostraniti i unutar našeg doma putem kvaka, ručki na toaletu i drugih površina koje dodirujemo.

Niste uvijek u mogućnosti oprati ruke nakon što dođete u kontakt s nekim ili nečim što je možda nositelj virusa prehlade ili gripe. Kada vam sapun i voda nisu na raspolaganju, antibakterijski dezinfcijens za ruke odgovarajuća je alternativa. Dettol je razvio liniju proizvoda koji sprječavaju širenje virusaprehlade i gripe prije nego zahvate naš organizam i organizam našedjece. Dettol antibakterijski dezinficijens za ruke brzom i jednostavnom upotrebom uništava 99,9 % bakterija i virusa. Obogaćen je  sastojcima za njegu ruku i dermatološki ispitan.