NAGRADNJAČE

Osvojite Almagea L-Carnitine Active+ kapsule

24.02.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Dobro je poznato da je fizička aktivnost neophodna za zdrav život. Neosporno je da topliji i sunčaniji dani otvaraju mnogo više mogućnosti za bavljenje sportskim aktivnostima - trčanje, šetanje u prirodi, hodanje, rolanje, bicikliranje i sl.

Možda je i zato ljepše vrijeme mnogima jedina motivacija za ponovno dovođenja tijela u formu, iako bi vježbanje trebala biti navika koju prakticiramo tijekom cijele godine.

Fizička aktivnost neophodna je za zdrav život, a naročito ako okolnosti od nas zahtijevaju sjedilački način života. Tjelesne aktivnosti imaju niz pozitivnih učinaka na naše zdravlje – smanjuju razinu kolesterola, snižavaju krvni tlak, reguliraju tjelesnu težinu, jačaju imunitet, poboljšavaju koncentraciju, koordinaciju i ravnotežu, ublažavaju simptome depresije i općenito pozitivno djeluju na psihičko i fizičko stanje organizma. Pored tjelesne aktivnosti važnu ulogu u održavanju dobrog zdravlja ima i pravilna prehrana.

Postoje dodaci prehrani koji su od velike su koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

Krom i L-karnitin u dodatku prehrani

Kombinacija kroma i L-karnitina u dodatku prehrani može poslužiti aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom. Krom pri tome služi kao potpora metabolizmu makronutrijenata i masti u organizmu, a L – karnitin je nosač masnih kiselina u mitohondrije dobro poznat iz osnova biokemije. Uz uzimanje ovoga pripravka poželjno je baviti se tjelesnom aktivnošću.

Almagea® L-Carnitine Active+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™,uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Proizvod je namijenjen aktivnim i reaktivnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi. Preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Preporučena MPC u svim ljekarnama je 138,80 kn.
Više informacija na www.almagea.hr

Način primjene: 1 kapsula dnevno prije tjelovježbe
Pakiranja: jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 500mg L-karnitina i 20μg kroma.

Almagea čitateljima tportala daruje 2 kutije Almagea® L-Carnitine Active+ kapsula, a dobitnici će biti objavljeni u petak, 3. ožujka.