NAGRADNJAČE

Osvojite zubnu pastu Splat Love

09.02.2017 u 14:47

Bionic
Reading

U Hrvatsku su napokon stigli najinovativniji proizvodi za oralnu njegu današnjice

Brandu Splat trebalo je samo 13 godina da među svjetskim proizvođačima zubnih pasta probije na drugo mjesto, a priča o njegovom globalnom uspjehu jednako je čudesna kao i cijela Splat linija.

Najbolji primjer za to njihova je pasta Love koja zahvaljujući ekstraktu sladića štiti usnice od pojave herpes simplex virusa. Dodatno protuupalno, ali i antibakterijsko djelovanje osigurava ekstrakt japanske perille, a moćni Splat Love jednako je nježan koliko i snažan, jer je bez umjetnih antiseptika, natrijevog lauril sulfata, saharina i fluora.

Od samog početka Splat se posvetio pronalasku sastojaka u prirodi koji osim što čiste i njeguju zube te usnu šupljinu, rješavaju i pojedine probleme. O njihovom potpuno originalnom pristupu oralnoj higijeni svjedoči desetak patenata koje posjeduju kao što su DE-SMOKE (revolucionarni biljni sustav za izbjeljivanje zuba potamnjelih od kave, crnog vina i cigareta), a koji se svi temelje na upotrebi potpuno prirodnih visoko učinkovitih supstanci među kojima se ističe 100% biološki aktivni kalcij deriviran iz ljuske jajeta.

Splat paralelno razvija i proizvode namijenjene maloj djeci, ali i one koji će olakšati život odraslima poput pjena za usta. Pri tome uvijek vodi posebnu brigu o okolišu pazeći na njegovo maksimalno očuvanje.

No, ovog Valentinova najviše pažnje zasigurno će privući ipak zubna pasta Love, ne samo zbog svog imena, nego i bezbrižnosti koju nudi svima koji su se baš sada odlučili (za)ljubiti.
Više o Splat proizvodima i prodajnim mjestima možete pronaći na www.svezazube.hr

Čitateljima tportala darujemo dvije Splat Love paste za zube, a dobitnici su Dragan Jakić i Anita Dadić.