NAGRADNJAČE

Osvojite mjesečnu članarinu za teretanu Gyms4you

23.01.2017 u 13:53

Bionic
Reading

Zbog velikog interesa i popularnosti lanca fitnes-klubova Gyms4you nastalih po europskom konceptu, u novoj galeriji u Zagrebu otvara se 7. teretana u Hrvatskoj

Siječanj je uvijek vrijeme kada se donose odluke i uključuju promjene, prije svega one koje se odnose na režim prehrane i način života. Nakon blagdansko-zimskog uživanja u hrani i opuštanju, postblagdansku depresiju zbog kilograma najbolje je započeti zdravom i pravilnom prehranom, a za buđenje organizma najbolje rješenje bit će disciplinirano vježbanje.

Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda i top forme, a time i boljeg raspoloženja. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede.

•Otvaranje fitnes-kluba Gyms4you u Novoj galeriji u Zagrebu u subotu, 28. 1. 2017. u 10 sati
•Ekskluzivna ponuda u povodu otvaranja za nove članove: prvih 200 godišnjih članarina za samo 995,00 kn!

Gyms4you, lanac fitnes-klubova nastalih po europskom konceptu, nakon pune dvije godine od otvaranja svoje prve teretane u Hrvatskoj i uslijed velikog interesa, u subotu, 28. 1 .2017. otvara vrata svog 7. po redu fitnes-kluba, i to u zagrebačkom naselju Špansko u prostoru Nove galerije na adresi Zagrebačka avenija 104. Otvaranje započinje u 10 sati.

Tom je prigodom Gyms4you pripremio jedinstvenu i neponovljivu ponudu: na dan otvaranja u centru Gyms4you Nova galerija prvih 200 najbrže upisanih novih članova imat će priliku kupiti godišnju članarinu za samo 995,00 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Zašto je koncept Gyms4you toliko popularan?

•Jedini fitnes-klub koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!
•Jedna članska iskaznica za neograničeni ulazak u sve klubove Gyms4ysou u Hrvatskoj

Gyms4you jedinstveni su po radnom vremenu. Naime, sve teretane otvorene su non stop, svih sedam dana u tjednu, od 0 do 24 sata.

I članska iskaznica je jedinstvena jer vrijedi za neograničeni broj puta vježbanja dnevno, u bilo koje doba dana i noći i to u svim klubovima Gyms4you u Hrvatskoj, bez dodatnih naknada troškova. Uz uskoro novootvorenom prostoru u Novoj galeriji vježbati se može na još tri lokacije u Zagrebu: Centar Bundek, VMD centar i Dubrava, ali i u drugim hrvatskim gradovima – Osijeku, Zadru i Šibeniku.

Članovi teretane Nova galerija imat će na raspolaganju dodatno i dva osobna trenera, dok će u svim klubovima članovima biti na izbor opcija besplatnog sata upoznavanja sa spravama u terminu od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 18 do 19 sati te besplatno savjetovanje odnosno konzultacije i izvan tog vremena uz prethodnu najavu na recepciji.

Gyms4you u Novoj galeriji - najnovija oprema i sprave za vježbanje za bolju kvalitetu života

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you u Novoj galeriji bit će, baš kao i ostali prostori, opremljen kvalitetnom i renomiranom opremom Technogym - opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl. Takav koncept fitnes-prostora u potpunosti je prilagođen namjeni - od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti, a glavna ideja cijelog koncepta je podići kvalitetu života aktivnim i odgovarajućim načinom vježbanja.

Upravo iz tog razloga, Gyms4you namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Gyms4you poklanja mjesečnu članarinu za jednog čitatelja tportala, a dobitnik je Tomislav Bukvić.