NAGRADNJAČE

Poklanjamo Olivalove farma gelove

23.01.2017 u 11:40

Bionic
Reading

Vježbajte bez kontraindikacija uz farma gelove, vaše suputnike prema zdravim odlukama!

Jedna od novogodišnjih odluka često je i povećana tjelesna aktivnost. Ako se povedemo time i našoj sklonosti da nakon blagdanske pasivnosti doslovce odjurimo u teretanu, lako se dovodimo do neželjenih posljedica.

Upale mišića, istegnuća, ozljede mišića, bolovi u koljenima ili ostalim zglobovima vrebaju nakon pretjerano žestokih vježbanja. Ice gel s efektom hlađenja kože vrlo je djelotvorna pomoć jer sadrži mentol te pomaže smanjenju otekline, olakšava upalu mišića te doprinosi boljoj cirkulaciji.

Bol prouzrokovana povredama, oteklinama, kronična i manje kronična bol kao i reume učestalo nas mogu priječiti u redovnim aktivnostima i naumima, a dodatna bol u zglobovima itekako otežava kretanje, pogotovo osjetno za vrijeme promjenjivih dana. Olivalov Konjski balzam funkcionalan je pripravak koji blagotvorno djeluje na muskulaturu, zglobove i kosti, ublažava bol, poboljšava cirkulaciju uz učinak hlađenja na mjestu primjene, a simboličan naziv je dobio zbog asocijacije na konja i njegovu gibljivost. Visoka koncentracija ekstrakta divljeg kestena olakšava pokretljivost pogotovo kod tretiranja akutne boli u zglobovima dok kamfor, koji se inače koristi za olakšanje bolova u mišićima i zglobovima, daje osjećaj hlađenja i djeluje poput laganog anestetika. Konjski balzam dolazi u dvije verzije, Konjski balzam i Konjski balzam HOT koji u svom sastavu sadrži čili papriku zbog čega dolazi do efekta grijanja što ima povoljan utjecaj na cirkulaciju.

Preparati se mogu kupiti u bolje opremljenim ljekarnama, trgovačkim centrima i drogerijskim lancima.
•Konjski balzam 19,99 kn
•Konjski balzam HOT 29,99 kn
•Ice gel 44,99 kn

Olival čitateljima tportala daruje tri proizvoda iz farmaceutske linije, a dobitnici su Ljubomir Milić, Davor Nemedan i Mario Kapetanić.