NAGRADNJAČE

Osvojite članarinu za grupne programe u First Fitness i Squashtoweru

30.11.2016 u 11:30

Bionic
Reading

U FirstFitness&SQUASHtower-u širokoj lepezi grupnih programa svatko može pronaći nešto za sebe

Od Functionall i Body Power Drilla, preko Fat Burning i Booty Corea, pa do plesnih ritmova na Zumbi i dobro poznatog Pilates (detaljno o rasporedu na: www.firstfitness.hr/raspored ).

Danas ćemo vas upoznati s programom Body Pump™.

BodyPump™ je trening sa šipkom i utezima, a izvodi se velik broj ponavljanja s malim do srednjim težinama. Trening u trajanju od 55 minuta popraćen je fenomenalnom i motivirajućom muzikom poznatih svjetskih DJ-eva i izvođača.

Ovaj trening u vremenski krakom periodu (već unutar 3 mjeseca) dokazano jača, oblikuje i formira cijelo tijelo, a osim potrošnje kalorija pridonosi i ubrzavanju metabolizma.

Znanstveno je utemeljeno da upravo veliki broj ponavljanja (u prosječnom BodyPump™ treningu i do 1000 ponavljanja) omogućava maksimalno iskorištavanja svih prednosti ovakvog treninga snage, ali bez korištenja velikih težina. Stoga je upravo BodyPump™ trening taj koji ruši sve mitove o klasičnim treninzima snage te je najbrži način kojim se postiže i ostaje fit i u formi.

Motivirajući instruktor, odlična glazba i osjećaj izmorenosti svake mišićne grupe na kraju BodyPump™ treninga dobitna su kombinacija za zadovoljstvo svakog vježbača te odličan put za ostvarivanje vlastitih fitness ciljeva i rezultata.

Skrečemo Vam pažnju na to kako je redovita tjelesna aktivnost, neovisna o dobu godine nužna u vašem životu i jedino takva daje rezultate!

Moto je centra da 'Fitness nema svoju sezonu'...

Od ostalih informacija o centru izdvajamo:

• U neposrednoj blizini centra grada, nadomak Radničke ulice i Green Gold-a
• Ukupna površina - 1600 m2 (klimatizirano)
• Moderno opremljena dvorana za fitness s 96 sprava za vježbanje (cca 500 m2)
• Stručan nadzor trenera u fitnessu
• Healthy i protein bar
• 4 squash terena koja su izgradena po standardima svjetske squash federacije
• Osiguran parking (3 kune po dolasku)
• Radno vrijeme centra: ponedjeljak – petak od 06:00 do 23:00 sata,
subota i nedjelja od 07:00 do 23:00, 363 dana u godini

Odgovorite na lagano nagradno pitanje:

Body pump jedan je od 14 programa najvećeg svjetskog organizatora i kreatora grupnih programa. Po njihovim programima vježba se u 15000 klubova u 75 država.
Ime brenda je:
1. Los Lobos
2. Les Mills
3. Las Vegas show

First Fitness i Squashtower čitateljima tportala daruje tri mjesečne članarine za program Body Pump (utorkom, četvrtkom i subotom), a dobitnici su Zdenka Hodak, Ivan Lesar i Zvonko Pereža.