Zdravlje ANA'S SENSUAL FITNESS

Atraktivni kalendar u humanitarne svrhe

  • Autor: tportal.hr
  • 20.11.2009 14:18:13
  • 20.11.2009 13:30:57

Ana Kuhanec, kreatorica Ana's sensual fitnessa, zajedno sa svojim timom je na nekoliko dana zamijenila dvoranu fotografskim setom te je u suradnji s renomiranim hrvatskim fotografom Tomislavom Dolenecom nastao Ana's sensual fitness kalendar za 2010, a prihod od njega ići će u humanitarne svrhe

Ideja za tu humanitarnu akciju došla je spontano tijekom dogovora za promotivno snimanje Ane Kuhanec i Tomislava Doleneca. Ana's sensual tim već tradicionalno nastoji humanitarnim akcijama pomoći ženama kojima je pomoć najpotrebnija, a ove su godine odlučili podržati aktivnosti udruge Sve za nju koja se bavi radom na podizanju svijesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke te brojnim oblicima pomoći koja je neophodna svakoj ženi od dijagnoze raka dojke, operacije, u razdoblju terapijskih tretmana, pa sve do potpune rehabilitacije.

Broj novooboljelih i umrlih žena od raka dojke u Hrvatskoj još uvijek je, nažalost, u porastu. Naime, prema posljednjim podacima, u našoj zemlji godišnje oboli oko 2.300 žena. Pružanjem potpore udruzi Sve za nju, Ana's sensual tim i suradnici, kao i svi oni koji se odluče za kupnju kalendara, pružit će potporu plemenitim ciljevima kao što su smanjenje smrtnosti od te bolesti te podizanje kvalitete života oboljelih žena i njihovih obitelji.

'Udruga Sve za nju hrabro je krenula s pružanjem istinske pomoći ženama u borbi protiv te bolesti, a i mi smo odlučili dati svoj doprinos njihovom radu', izjavila je Ana Kuhanec. Ujedno je zahvalila svima koji su sudjelovali u akciji. Atraktivan kalendar bit će tiskan u ograničenoj nakladi od 500 komada, a prvenstveno će biti ponuđen članicama Ana's sensual fitnessa. Za Anin styling bila je zadužena dizajnerica i stililistica Nina Šklempe, vlasnica brenda pod nazivom NINCHYSTYLE, i dizajner Zoran Mrvoš, a u snimanju je sudjelovala i art direktorica Josipa Dolenec Brkić. Cijela se ekipa dobrovoljno odrekla honorara te će sav prihod od prodaje kalendara u prosincu biti uručen udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja Sve za nju.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više