Zdravlje ŽENE ŽELE MANJU VAGINU

Plastična operacija vagine može biti opasna

  • Autor: tportal.hr
  • 12.11.2009 12:26:21
  • 12.11.2009 10:36:04

Broj žena koje se podvrgavaju plastičnim operacijama vagine stalno se povećava. Doktori, međutim, upozoravaju da je riječ o rizičnim operacijama

Stručnjaci upozoravaju da još nijedno istraživanje nije potvrdilo da su takve operacije dugoročno zdrave. Žene to očito ne brine jer se broj njih koje žele manju vaginu stalno povećava, unatoč visokim cijenama takvih operacija.

Prema riječima znanstvenika, plastične operacije vagine mogu uništiti genitalne živce i ozbiljno narušiti zdravlje. Napominju da je zbog sigurnosti žena nužno napraviti još istraživanja.

Neki dokazi pokazuju da žene nakon takve operacije u genitalnom dijelu mogu izgubiti osjetilo dodira te da mogu imati česti osjećaj neugode. Upravo zato, kažu znanstvenici, potrebno je ozbiljnije posvetiti se tomu problemu.

Iako je plastična operacija vagine nekada bila rijetkost, podaci pokazuju da broj žena zainteresiranih za takve estetske zahvate drastično raste. Problem je što ne znaju kakve sve zdravstvene komplikacije takvi zahvati mogu prouzročiti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više