FAT KILLER ONLINE

Evo kako se do ljeta dovesti u željenu formu

06.05.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Po prvi puta, u Hrvatsku je stigao Fat killer, online video program sastavljen od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu. Upravo zbog toga, bavi se ekstremnim mršavljenjem na najbrži mogući način

Fat Killer Online online traje dva i pol mjeseca, što uključuje treninge u trajanju od najviše 25 minuta dnevno, upravo onoliko koliko svatko može izdvojiti sa sebe i svoje zdravlje. Prednost ovakvih treninga je što se mogu odrađivati bilo gdje, a vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s polaznikovom spremom i kondicijom. Na isti način prilagođava se i prehrana. Treninzi su kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga, koji su poznati po podizanju hormona koji pospješuju lipolizu - proces sagorijevanja masti.

'Najlakše je započeti novi fitness program, problem se javlja kadpočetni entuzijazam splasne, što je često nakon početnih upala mišićaili onog trenutka kada ogladnimo. Pobrinut ću se da vam ovo bude zadnjiput da mršavite', naglašava Danijela Pupovac.

Cijeli program, dostupan na www.fitanansi.com, je interaktivan, polaznici su dužni redovno uploadati dnevnik prehrane, koji pregledava i komentira začetnica programa Danijela Pupovac, Master Trener, Australian Institute of Fitness, 2007. Na svakom treningu zapisuju se brojevi odrađenih ponavljanja ili vrijeme u kojem su odrađene vježbe, kako bi se sljedećim treningom pokušali prestići. Tako se održava intenzitet i bez prisutnosti trenera.

Video treninzi su snimljeni sa uputama za pravilna izvođenjima te upozorenjima na česte pogreške. Tako postavljena organizacija pokazala se dobitnom, budući da su svi dosadašnji polaznici postigli očekivane sjajne rezultate. Doprinos tome daje i pravilan plan prehrane, dostupan na www.instagram.com/fitanansi.

U paket su, osim redovnih video treninga, plana prehrane i Fat killer priručnika, uključene i tri puta tjedno konzultacije preko Skype-a ili live streama.