FITOVAL

Primjećujete li znakove prorjeđivanja kose?

02.11.2009 u 12:13

Bionic
Reading

Užurbani suvremeni životni ritam nezaobilazno utječe na naše cjelokupno zdravlje, kao i na zdravlje vlasišta. Čudotvorna formula za ponovni rast kose ne postoji, no to ne znači da ništa ne možemo napraviti kako bismo spriječili pretjerano ispadanje ili potpuni gubitak kose

Za probleme vezane uz ispadanje kose i poremećaje njezina rasta stručnjaci iz Krke razvili su liniju koju čine tri proizvoda namijenjena cjelokupnoj njezi kose: šampon Fitoval Plus, losion Fitoval Plus i kapsule Fitoval koji dokazano pozitivno djeluju.

Šampon Fitoval Plus pravi je energetski koktel odabranih prirodnih aktivnih sastojaka koji stanicama korijena kose osiguravaju dodatni izvor energije za brže obnavljanje i rast kose.

Losion Fitoval Plus patentirana je formula protiv ispadanja kose namijenjena intenzivnoj njezi kose i vlasišta pri reverzibilnim oblicima ćelavosti, pri zaustavljanju napredovanja hormonski uvjetovanog ispadanja kose u ranim fazama i pri ispadanju kose zbog starenja.

Kapsule Fitoval predstavljaju biološku prehranu za problematično i oštećeno vlasište. Korijen kose opskrbljuje se kroz krvotok tvarima potrebnim za rast kose i obnavljanje vlasišta. Kosa se na taj način jača, ubrzava se obnavljanje i sprečava se prekomjerno ispadanje.

Redovitim korištenjem svih triju proizvoda postižemo smanjenje svakodnevnog ispadanja kose, stimuliramo rast i obnavljanje kose te vidljivo poboljšavamo njezinu vitalnost, volumen i sjaj.

Proizvodi su prikladni za sve tipove kose, reguliraju izlučivanje lojnih žlijezda i smanjuju mogućnost nastanka peruti, dvaju čimbenika koji dokazano doprinose povećanom ispadanju kose. Više informacija potražite na www.krka-kozmetika.si/hr