Zdravlje CENTAR ZA OBUKU CIPA

Postanite instruktor aerobika i pilatesa

  • Autor: tportal.hr
  • 26.10.2009 16:19:30
  • 26.10.2009 14:03:58

CIPA je registrirana ustanova za obuku instruktora aerobika i pilatesa. Kroz svoje tečajeve usavršava teorijsko i praktično znanje

Ukoliko ste jedan od zaljubljenika u aerobik i pilates ili tražite novo, zanimljivo radno mjesto, centar za obuku CIPA idealno je rješenje. CIPA je registrirana ustanova za obuku instruktora aerobika i pilatesa. Kroz svoje tečajeve usavršava teorijsko i praktično znanje.

Po završetku tečaja kandidati imaju pravo polaganja ispita iz teorijskog i praktičnog dijela te po zadovoljenim uvjetima izdavanje diplome za instruktora aerobika i pilatesa.

Program se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Tečaj se održava kroz tri vikenda, a sastoji se od 14 master classova i 56 sati teorijskog predavanja. Kroz tečaj će se steći osnove vođenja sata aerobika, metodika razrade, osnove anatomije i fizinomije. Potrebna je najmanje jedna (1) godina aktivnog bavljenja aerobikom i pilatesom. Mjesto održavanja tečaja je Vinkovci u trajanju tri vikenda od 28. 11. 2009 i Koprivnica od 9. 1. 2010, a cijena tečaja je 2.000,00 kn.

Više informacija možete dobiti putem njihovog maila cipa.akl@gmail.com.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više