NAGRADNJAČE

Darujemo Olivalove Konjske balzame

09.09.2015 u 15:39

Bionic
Reading

Kozmetika Olival razvila je liniju gelova i balzama koji pomažu osobama koje imaju problema sa reumom, otečenosti i pokretljivosti zglobova, bolovima zglobova, otečenosti nogu, a čitateljima tportala poklanja Konjske balzame

Olival Ice gel
Doveli ste se u formu za ljeto,no sada tu formu treba i zadržati. Ljudi su skloni odjuriti u teretanu i preforsirati se ili pretrčati više kilometara no što mogu izdržati, a posljedice su vidljive vrlo brzo. Upale mišića, istegnuća, ozljede mišića, bolovi u koljenima ili ostalim zglobovima vrebaju nakon pretjerano žestokih vježbanja. Ice gel s efektom hlađenja kože vrlo je djelotvorna pomoć jer sadrži mentol te pomaže smanjenju otekline, olakšava upalu mišića te doprinosi boljoj cirkulaciji.

Olival Reumo gel
Izluđuje vas kronična bol u donjem dijelu leđa i ostalim zglobovima? Potražite Olivalov Reumogel, koji osim mentola sadrži kamfor, ekstrakt arnike i divljeg kestena. Čim ga nanesete lagano hladi, nakon čega lagano zagrijava površinski sloj kože. Prirodni ekstrakti divljeg kestena i arnike uz dodatak mentola i kamfora djeluju sinergijski na bolno mjesto, omogućuju bolju pokretljivost, smanjuju otok i učvršćuju stijenke krvnih žila. Današnji način života, slabe fizičke aktivnosti i brze prehrane povećali su broj degenerativnih oboljenja kostiju i mišića. Najučestalija bolest kostiju i zglobova danas je osteoartritis, zahvaća cijeli zglob i okolne mišiće, te dovodi do degeneracije hrskavice. U dobi do 40 godina, učestalost osteoartritisa je 12-20% , a kod osoba starijih od 65 godina čak 75%.
Olival Konjski balzam
Ovaj balzam ima učinak hlađenja na mjestu primjene, a naziv je dobio zbog asocijacije na konja i njegovu gibljivost. Visoka koncentracija ekstrakta divljeg kestena olakšava pokretljivost pogotovo kod tretiranja akutne boli u zglobovima. Kamfor, koji se inače koristi za olakšanje bolova u mišićima i zglobovima daje osjećaj hlađenja, a djeluje poput laganog anestetika.

Olival čitatelje tportala daruje s tri Konjska balzama, a dobitnici su  Ivona Šimić, Zrinka Baklaić i Dino Jurić iz Zagreba.