NAGRADNJAČE

Poklanjamo paste za poliranje zubi Pearl Drops

09.07.2015 u 08:54

  • +3

Pearl Drops

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Na obilježavanju godišnjice brenda Pearl Drops u Hrvatskoj poznati su potvrdili kako je osmijeh besplatan i još djeluje čudesno!

Brend Pearl Drops zaslužan za predivan osmijeh mnogih Hrvatica i Hrvata, proslavio je prvu godišnjicu od ulaska u drogerije i naše domove! Ugodnom druženju pod nazivom 'Sve nijanse bijele powered by Pear Drops', održanom u wine&coctails baru Crta, pridružile su se i mnoge poznate osobe. Pjevači Sanja Doležal i Željko Bebek, nutricionistica i fitnes trenerica Marija Andrijašević, voditeljica Edita Misirić, modna savjetnica Alma Premerl Zoko te mnogi drugi, sakriveni ispod maski od perlica, dijelili su osmijehe i širili dobru atmosferu.

Osmijeh kao glavni muški i ženski atribut koji otvara sva vrata, popravlja raspoloženje i olakšava svakodnevnu komunikaciju, bila je nit vodilja ovog događanja. Goste je tijekom večeri zabavljao sastav poznat po obradama svjetskih hitova swinga Hot club Zagreb te profesionalni plesači plesne škole Back to Swing.

'Za održavanje svakodnevne higijene usne šupljine te za zdravlje cijelog organizma izuzetno je važno redovito i pravilno četkanje zubi. Uz učinkovito uklanjanje ostataka hrane i naslaga sa zuba i zubnog mesa nezaobilazna je i uravnotežena prehrana bogata vlaknima i siromašna šećerima. Međutim, za holivudski osmijeh bez mrlja od kave, čaja, vina ili cigareta potrebno je nešto malo više od standardne higijene zubi - pasta za poliranje koja zubima neovisno koje nijanse bili vraća prirodni sjaj i bjelinu', istaknula je Marijana Mesek Križman, vlasnica tvrtke Submaris d.o.o., distributera Pearl Dropsa.

Pearl Drops paste za poliranje zubi na svjetskom su tržištu prisutne punih 40 godina, a u kratkom roku postale su pravi hit i kod nas. Paste Pearl Drops ne sadrže grube abrazive ni kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koje je upotrebljivo za svakodnevnu higijenu zubi i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi.

Paste Pearl Drops za poliranje zubi posjeduju specijalnu 4D formulu koja dubinski čisti i uklanja mrlje od kave, čaja, vina, cigareta i plak sa zuba. Klinički su dokazane, nježne i sigurne, a uz svakodnevno korištenje zubima vraćaju prirodni sjaj i bjelinu.

Paste za izbjeljivanje zubi prisutne su u svim drogerijama dm i Bipa u tri varijante Instant White, Hollywood Smile i Coffee & Tea.

Pearl Drops trima čitateljima poklanja paste za izbjeljivanje zubi, a dobitnici su Željko Jurić (Malinska), Željko Vincetić (Županja) i Nikolina Bobanović (Polača).