NAGRADNJAČE

Poklanjamo Enterosgel za čišćenje organizma

29.06.2015 u 10:11

Bionic
Reading

Osjećate li se umorno, iscrpljeno, a svaka kost u tijelu vas boli i čini Vam se da da je Vaš probavni sustav zabetoniran? Ako je vaš odgovor potvrdan – vrijeme je za veliko čišćenje organizma. Svako toliko tijelu je dobrodošlo čišćenje od posljedica neredovite, loše prehrane ili nezdravih tvari koje unosimo, a nepošteno bi bilo reći da vitkija figura ne igra nikakvu ulogu u odluci da se barem na neko vrijeme odreknemno blagodati i izobilja trpeze

Naše se tijelo doduše i samo čisti putem jetre, bubrega ili kože, ali s obzirom na količinu štetnih tvari kojima smo izloženi, i tijelu je potrebna mala pomoć. Preporučljivo je provesti detoksikaciju tijela barem par puta godišnje, a na našem tržištu od nedavno se nalazi idealno rješenje za čišćenje organizma – Enterosgel! Eliminacija toksina i patogena iz našeg probavnog trakta važan je korak prema oporavku, zdravlju i dugovječnosti. Enterosgel učinkovito čisti tijelo od toksina i ima blagotvorno djelovanje na opće stanje organizma. Enterosgel pomaže ljudima sa različitim crijevnim problemima, kao što su Sindrom iritabilnog crijeva (IBS) i čirevi zahvaljujući svojim jedinstvenim regenerativnim svojstvima.

Detoksikacija Enterosgelom traje dva tjedna, a preporučena doza je jedna jušna žlica tri puta dnevno. Enterosgel mogu koristiti i djeca – tri puta dnevno vrškom puna desertna žlica Enterosgela.  Detoksikacija Enterosgelom smanjuje opterećenje tijela koje nastaje djelovanjem štetnih tvari kako iznutra tako i izvana, te normalizira opterećeni metabolizam i pomaže izbacivanju neželjenih tvari iz organizma.

Što očekivati nakon provedene detoksikacijske kure?

Nakon detoksikacije tijela Enterosgelom koji doprinosi regeneraciji cijelog organizma i ima široku primjenu za razna zdravstvena stanja, korisnici su se osjećali vitalnije i napunjeni energijom, raspoloženje im je bilo znatno popravljeno i imali su manje problema s tjelesnom masom i probavom. Osim toga došlo je i do jačanja imuniteta. Preporučljivo je napraviti detoksikaciju Enterosgelom svakih 6 mjeseci kako biste očistili tijelo, podigli razinu imuniteta i na taj način spriječili nastanak bolesti.

Općenito o detoksikaciji organizma

Detoksikacija ili čišćenje može organizmu pomoći kod velikog broja različitih zdravstvenih problema. Neki od njih su:
1.Alergije – kroz oštećene mikro membrane naših crijeva u krvotok prodiru štetne tvari poput virusa, gljivica i konzervansa te izazivaju alergijske reakcije u organizmu. Učinak detoksikacije na tijelo je jačanje stanica membrane i njihova regeneracija.
2.Visoki krvi tlak - za visoki krvni tlak nije zaslužna samo genetika ili višak kilograma, nego i konzumacija primjerice alkohola. Detox uz odricanje od vina, piva te pojačana tjelesna aktivnost, doprinosi normalizaciji vrijednosti krvnog tlaka.
3.Kronični umor – detoksikacija iz tijela izbacuje neurotoksine pa naše tijelo može proizvoditi više energije.
4.Lomljiva kosa – često je posljedica nedostatka vitamina i minerala u tijelu. Detox kura puni skladište organizma dobrim tvarima.
5.Iritacija kože – Koža kao naš najveći organ djeluje poput ogledala našeg zdravlja. Toksini kojima je naše tijelo izloženo očitovat će se kroz grubu, ljuskavu kožu sklonu ekcemima i iritacijama. Nakon čišćenja koža ponovo postaje glatka, zdrava i lijepa.
Detoksikacija ili čišćenje organizma predstavlja fiziološko izlučivanje toksina iz tijela. Otklanjanje toksina koje svakodnevno unosimo kroz hranu i vodu te kroz zrak koji udišemo i koji naše tijelo znatno opterećuju, iznimno je važno kako bismo spriječili nastanak ozbiljnih bolesti.
Oslobodimo li tijelo od toksina, poboljšavamo metabolizam, jačamo imunitet, punimo se energijom i osjećamo se bolje!

Enterosgel djeluje već nekoliko sati nakon primjene i potpuno je siguran za organizam jer se nepromijenjen izlučuje. Dolazi u pakiranju od 225 g, a potražite ga u svim boljim ljekarnama te odnedavno i u web shopu www.enterosgel.hr

Idealno rješenje za čišćenje organizma – Enterosgel daruje čitatelje tportala s tri proizvoda, a dobitnici su Marija Zorić(Split), Radmila Trbojević(Jastrebarsko) i Nataša Stojčević(Kapelna).