MOTIVIRAJTE JEDNI DRUGE

Uključite se u humanitarni pokret 'Brišemo granice'

05.05.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Pokret 'Brišemo granice' je inicijativa Polleo Sporta kojom se želi motivirati pojedince na brisanje vlastitih granica. Bilo da se radi o promjeni stila života, većoj brizi o zdravoj prehrani, vođenju računa o svakodnevnoj aktivnosti ili nečem sasvim drugom što tebi predstavlja granicu koju treba pobrisati, ovo je definitivno projekt kojem se trebaš priključiti

Uz pripadnost zajednici, međusobnom poticanju i unaprijeđivanju samog sebe, činiš i dobro djelo. Fraze kao što su 'Ja to ne mogu!', 'To je nemoguće!' molimo te, baci u prvi koš za smeće koji vidiš, jer postoje ljudi među nama kojima su zaista granice postavljene; što zbog bolesti, puke nesreće ili sudbine. I oni su zbog toga izgubili određene sposobnosti, čak i dio svoga tijela. Ali oni se ne daju. Treniraju svakodnevno, pobjeđuju sebe, zakone fizike, brišu granice. Iz tog razloga, za svakog tko se priključi aktivnostima na društvenim mrežama,

Polleo Sport donira 1 kunu zakladi Paraolimpijac kojom želi dati doprinos ljudima koji su prvaci, osvajači paraolimpijskih medalja, pravi uzori i pobjednici u životu.
Pokretu se priključio i naš proslavljeni boksač i izazivač svjetske titule u teškoj kategoriji, Željko Mavrović, uz riječi: 'Iskreno vjerujem da je ovo nešto što nam svima treba. Motivira nas za aktivno sudjelovanje u svojim životima. Daje nam razlog da budemo bolji, sretniji i uspješniji ljudi'. Za Željka, naše paraolimpijce i sve zaljubljenike u sport i kvalitetan način življenja granice ne postoje. Neka to bude i tvoj motiv – raditi na sebi, nemoguće učiniti mogućim, osloboditi se, obrisati granice.

Ograničenja na koja nailazimo u svakodnevnom životu pogotovo su vidljiva u svijetu sporta. Tamo se borimo sa ozljedama, protivnikom, vremenom i samim sobom. Uz sve te faktore, nerijetko smo sputavani od okoline, teških uvjeta za trening, nedostatka financija, a često nas i vlastita snaga i volja napusti. Kada se oslobodimo svih tih granica, tada nastaje čarolija. Motivacije, dobre vibre, entuzijazma i stvaranja jedne energetične zajednice nikada dosta, a ovaj pokret je upravo to što nam treba. Ova inicijativa stvara jednu zajednicu i osjećaj pripadnosti nečemu dobrom.

Kako se uključiti? Jednostavno. Pozivani ste da putem društvenim mreža (Instagram, Twitter, Facebook) pokažete svoje zdrave navike i na taj način inspirirate druge. Koristi hashtag#brisemogranice i postaj svoje fotke, video uratke ili motivacijske poruke.

Posjeti stranicu brisemogranice.com i svojom objavom budi jedan od motivatora. Uz navedenu donaciju Polleo Sporta za svaku uključenu osobu u projekt, zakladi Paraolimpijac možeš pridonijeti i kupnjom motivacijske narukvice „#BRISEMOGRANICE“ po cijeni od 15 kuna gdje se sav prihod od prodaje donira spomenutoj zakladi.

Budi dio 'Brišemo granice' pokreta i uključi se u zajednicu individualaca koji žele, mogu, znaju, imaju volju i motivaciju da unaprijede sebe, kvalitetu života i oslobode se koncepata nemogućeg. Ništa nije nemoguće. A kada ta motivacija splasne ili izgubiš volju, posjeti već spomenuti website i zagledaj se u motivacijski zid. Tamo negdje je i tvoja fotka, misao ili video. Time dopuštaš našoj zajednici da ti puhne jedan dobar vjetar u leđa i da nastaviš sa svojom misijom brisanja granica.