NAGRADNJAČE

Poklanjamo godišnju članarinu za Gyms4you teretanu

24.04.2015 u 12:18

Bionic
Reading

U Aveniji Dubrava 33 Gyms4you lanac fitness klubova 02.05.2015. otvara svoju treću u nizu teretanu, koja će također kao i ostale Gyms4you teretane, biti jedinstvena po svom radnom vremenu, te će raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se ulaziti skeniranjem otiska prsta. Jedna članska iskaznica vrijedit će za sve dosada otvorene Gyms4you lokacije (Centar Bundek, VMD Centar i Dubrava), a Gyms4you poklanja jednu godišnju članarinu za jednu od svojih teretana

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Dubravi također će biti opremljen kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl. Posebnost ponude čini i Omnia, sprava za uspješan funkcionalni trening, koja nudi neograničene mogućnosti treniranja, te istovremeno zadovoljava široki spektar: snagu, izdržljivost, stabilnost, fleksibilnost, koordinaciju i brzinu.

Novo u Gyms4you ponudi – funkcionalni trening na otvroenome!

Gyms4you, europski lanac teretana, odlučio je proširiti ponudu svojih fitness centara novom uslugom – funkcionalnim fitness treningom na otvorenom. Program otvorenog treninga Gyms4you održava se po unaprijed određenom rasporedu svaki tjedan na jezeru Bundek.

Gyms4you funkcionalni treninzi na otvorenome traju sat vremena i sastoje se od razgibavanja i trčanja od Gyms4you teretane u Centru Bundek do jezera Bundeka, te zatim, ovisno o vrsti programa, i od vježbi na jezeru, te jogginga natrag do Gyms4you teretane u Centru Bundek.

Specifičnost ove vrste programa je da vlastito tijelo vježbača postaje njegov vlastiti uteg, te je on podijeljen u tri vrste programa/grupe, ovisno o profilu, snazi i kondiciji vježbača.

Voditelj ovog programa vježbi je Goran Špaleta, ovlašteni Gyms4you osobni trener. Ponuda za funkcionalni trening na otvorenome uključena je u cijenu godišnje članarine.

Prilikom otvorenja ove nove Gyms4you lokacije za sve zainteresirane nove članove vrijedit će posebna ponuda:

Subota 02.05.2015. od 10.00h do 23.00h = godišnja članarina za 995,00 kn
Nedjelja 03.05.2015. od 10.00h do 23.00h = godišnja članarina za 995,00 kn
Ponedjeljak 04.05.2015. Gyms4you otvara se za trening od 7.00h

Više informacija na www.gyms4you.com

Gyms4you lanac fitness klubova čitatelju/ici tportala poklanja godišnju članarinu za jednu od svojih teretana, a dobitnica je Gorana Bursač iz Zagreba.