NAGRADNJAČA

Darujemo vam knjigu s potpisom autorice Anite Moorjani

19.03.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Osvojite knjigu 'Ponovno rođena' s potpisom autorice Anite Moorjani koja je nedavno gostovala prvi puta u Hrvatskoj

'Mogla sam odabrati hoću li se vratiti... ili nastaviti prema smrti. Odlučila sam se za povratak kad sam shvatila da je raj stanje, a ne mjesto...'

'Ponovno rođena' nadahnjujući su memoari Anite Moorjani. Nakon gotovo četiri godine borbe s karcinomom i zloćudnim stanicama, njezino je tijelo počelo otkazivati. Anita je lebdjela na granici između života i smrti, a onda je spoznala vlastitu veličanstvenost i stvarni uzrok svoje bolesti. Dok je polako dolazila k sebi, shvatila je da joj se stanje poboljšalo nevjerojatnom brzinom. Iz bolnice je otpuštena u roku od samo nekoliko tjedana, a pretrage su pokazale da u njezinu tijelu više nema ni traga zloćudnim stanicama!

Moorjani nam pripovijeda o svom djetinjstvu u Hong Kongu, poslovnim izazovima, o svojoj istinskoj životnoj ljubavi te o danima kad je bila prikovana za bolesničku postelju. Otkriva nam što je sve naučila iz bolesti, kako je demantirala liječnike, njihove prognoze i suvremenu medicinu, priča nam o ozdravljenju, strahovima i istinskoj veličanstvenosti svakoga od nas. Fascinantno i dirljivo iskustvo blizine smrti iz temelja joj je promijenilo poglede na život. Sve što radi danas prožeto je dubinom i spoznajama koje je dobila dok je bila na drugom svijetu.

Anita Moorjani potječe iz tradicionalne indijske obitelji, odrasla je u bivšoj britanskoj koloniji Hong Kong i odmalena je bila razapeta između kultura i vjera sredine u kojoj je živjela. Godinama je krivotvorila svoj put kako bi ispunila tuđa očekivanja, a zahvaljujući prosvjetljenju koje je doživjela u drugoj dimenziji, spoznala je da ima moć izliječiti se sama te da u univerzumu postoje čuda za koja prije nije znala.

Knjigu 'Ponovno rođena' u izdanju V.B.Z.-a s potpisom autorice Anite Moorjani dobile su Sandra Ćurčić (Zagreb), Ruža Vrbanić (Varaždin) i Tanja Stolnik (Varaždin).