UMIRUJE I OPUŠTA

Olakšanje za zglobove uz Pernaton gel

29.01.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Bolovi u zglobovima i mišićima mogu otežati jednostavne, svakodnevne radnje i učiniti ih napornima i iscrpljujućima. Za opuštanje bolnih mjesta te poboljšanje pokretljivosti i gipkosti zglobova, od švicarskog proizvođača Doetsch Grether osmišljen je Pernaton gel s čistim ekstraktom zelenousne školjke koji ima iznimno blagotvoran učinak na hrskavicu i zglobove

Namijenjen sportašima, rekreativcima i svima koji pate od bolova u zglobovima i mišićima, Pernaton gel pri nanošenju hladi i umiruje, zatim zagrijava mjesto primjene te stvara osjećaj ugode i opuštanja. Formula gela posebno je osmišljena i obogaćena visoko vrijednim glikozaminoglikanima iz zelenousne školjke (Perna canaliculus), eteričnim uljima i mentolom.

Gel se više puta tijekom dana umasirava u bolno područje zglobova, ramena, ruku, lakta, koljena, nogu i leđa. Ugodnog i blagog mirisa, lako se upija u kožu zbog svoje nemasne formule te je idealan za masažu mišića prije i nakon aktivnosti. Glikozaminoglikani, važni za očuvanje hrskavice i zglobova, prolaze kroz kožu u krv, dolaze do zglobne hrskavice i vezivnog tkiva gdje povećavaju mogućnost za regeneraciju tih tkiva.

Pernaton gel možete pronaći u ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 80,00 kn (100 ml). Uvoznik za Hrvatsku je Orbico d.o.o.