TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Klikni i zaigraj za više od 20 poklona!

11.12.2014 u 09:29

Bionic
Reading

Danas imate priliku osvojiti vrhunsku kozmetiku, gadgete, knjige, vina, igračke za najmlađe, CD-e i još mnogo toga!

Kako bismo nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika, a kako bi svi bili što sretniji omogućili smo vam da nam u formi za prijavu sugerirate koje nagrade biste željeli osvojiti (moguće više odgovora). Uzmite u obzir da odabir željenih nagrada ne garantira da ćete ih i osvojiti, ali tportal.hr će dati sve od sebe da vam ispuni želju!

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 11. prosinca!

Dr. Brandt vam poklanja Lineles Lines No More filer

Filer za izražajne linije i bore koji daje volume. Tekstura kože drastično se popravlja, glađa je, blistavija i mlađa, gotovo trenutačno. Hijaluroska kiselina i fosfolipidi prenose se duboko u epidermu kako bi se koža podebljala iznutra pa se dubina bora na čelu, oko nosa te na području oko očiju vidljivo smanjuje.

Dr. Brandt je dermatolog slavnih. Dr. Brandt njega kože je spoj znanosti istočnjačke botanike i visokih tehnoloških dostignuća, a posebne formulacije svih proizvoda stvorene su kako bi se postigle i održala blistava koža bez obzira na godine ili stanje.
Madonna, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell, Tom Jones, Marc Jacobs samo su neka od imena koje su svoje lice uoči svog velikog dana prepustile stručnoj ruci i savjetima dr.Brandta.

Poliklinika Aviva vam poklanja POKLON BON od 150 kn POPUSTA na medicinske usluge Poliklinike Aviva.

Za sve specijalističke preglede u centrima izvrsnosti Poliklinike Aviva iskoristite poklon bon od 150 kn popusta. U našim centrima izvrsnosti pokrivamo gotovo sve specijalnosti današnje medicine uz najmoderniju laboratorijsku dijagnostiku, vrhunski opremljen centar za radiologiju, najsuvremeniji uređaj za magnetsku rezonancu, centar za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i medicinski fitnes kroz individualni pristup, centar za zdravlje žene, centar za zdravlje srca, centar za prevenciju i liječenje cerebrovaskularnih bolesti, centar za dermatologiju i venerologiju, centar za oftalmologiju, centar za poremećaje ravnoteže i vrtoglavicu, centar za štitnjaču, centar za liječenje boli, centar za gastroenterologiju, centar za regulaciju tjelesne težine te anti-aging centar.
Dođite i uvjerite se sami u kvalitetu profesionalnog tima poliklinike Aviva koji će zajedno s Vama brinuti o očuvanju Vašeg zdravlja.
Rezervirajte svoj termin na:
tel.: 01/4693-111
e-mail: info@poliklinika-aviva.hr
Nemetova 2, 10000 Zagreb

Vina Belje Vam za nadolazeće blagdane poklanjaju dva vrhunska vina iz svoje ponude – graševinu i merlot.

Graševina vrhunska, berbe 2013 svježe je i elegantno vino. U dubokom i profinjenom okusu dominira zelena jabuka, profinjena mineralnost s bademastim završetkom. Idealno vino za uživanje uz tjestenine, bijela mesa i suhomesnate delicije.

Merlot vrhunsko vino, berbe 2011 sa svojom rubinsko crvenom bojom ukazuje već na prvi pogled na vrlo ozbiljno vino. Harmonično vino s voćnim karakterom, puno je i snažno. Crvena mesa, divljač, pečena teletina, zreli sir te kulen dobra su osnova za uživanje ovog vina.
Ovih praznika uz odabrane delicije u krugu najdražih, uživajte u Vinima Belje.

Lidl vam poklanja Deluxe poklon paket

Predblagdansko vrijeme u Lidlu je uvijek posebno razdoblje. Blagdanske pripreme su već u punom jeku, a Božić samo što nije zakucao na vrata. Kao i svake godine uoči Božića, Lidl svoje kupce uveseljava Deluxe ponudom. Od ponedjeljka, 1. prosinca u Lidlovim trgovinama moći će se pronaći najljepši Deluxe darovi za nepce.

Ekskluzivna Lidlova Deluxe ponuda ovoga će tjedna obuhvaćati čitav niz proizvoda potrebnih za nezaboravna blagdanska druženja u krugu bliskih prijatelja i obitelji. Deluxe punjeni svježi sir punjen pestom i bademima ili ljetnim tartufima, Kolutići od kozica ili Kolutići od kozica s umakom i Tjestenine sa začinima, odlična su predjela koja će svakom blagdanskom druženju dodati dašak luksuza.

Ovih blagdana svakog će gosta biti moguće ostaviti bez daha serviranjem delikatesnih francuskih narezaka Pačjih prsa ili Kuhanog jastoga koji je izvanredna delikatesa iz dubina kanadskog Atlantskog oceana na Lidlovom elegantnom blagdanskom Setu za stol. Deluxe Kremasti hren s narančom ili brusnicom te začinjeni senf s koprom i od najjednostavnijeg jela napravit će remek djelo, a neko od Francuskih vina iz Lidlove ponude upotpunit će svečani blagdanski ugođaj.

Ono čemu se pak svi najviše vesele zasigurno su blagdanski deserti i slastice kojih ovoga tjedna u Lidlovoj Deluxe ponudi ima na pretek. Ovoga će tjedna svatko moći birati želi li svoje najbliže razveseliti Deluxe kolačem Tiramisu, Božićnim sladoledom, francuskom desertom Creme brule ili pak raznim vrstama Čokolade iz Lidlove ovotjedne ponude.

Za kraj dana i blagdanskog druženja najbolje bi se bilo opustiti uz šalicu toplog Lidlovog Crnog čaja aromatično cvjetnog okusa kojemu je moguće dodati i Vaniliju s cimetom, burbonom ili kandis šećerom.

Lumen je pripremio knjigu 'Život je kratak, a želja beskrajna' autora Patricka Lapeyrea.

Suvremeni roman u kojem likovi balansiraju između tjeskobe zbog nevjere i depresije zbog vjernosti ima odlike istinskoga klasika, pa nije čudno da se našao u najužoj konkurenciji za tri najvažnije francuske književne nagrade: Goncourt, Renaudot i Feminu

Dvojica muškaraca zaljubljena su u istu ženu, zagonetnu Noru: Francuz Louis Blériot, slobodni prevoditelj, depresivan i oženjen uspješnom poslovnom ženom koja ga i uzdržava, i Murphy Blomdale, dobrostojeći američki burzovni stručnjak koji živi i radi u Londonu.

Napušteni, a potom iznova uhvaćeni u ljubavnu mrežu tajanstvene mlade dame, dvojica Norinih ljubavnika vjeruju da je vole, ali nisu spremni promijeniti bilo što zbog nje niti pred nju izaći s konačnom životnom ponudom koju ona od njih očekuje, ali to ne odaje. Ona pak provodi vrijeme oblijećući oko svoja dva ljubavna zanesenjaka, podajući im se i nestajući u gotovo baletnoj nježnosti i zanesenosti.

Roman Patricka Lapeyrea (dobitnik ugledne nagrade Femina) vješto balansira prebacujući radnju nevjerojatnom jednostavnošću iz Pariza u London, s francuskoga na engleski, izmjenjujući strasti i razočaranja, trenutke sreće obasjane zasljepljujućim suncem i one tmurne, osjenčane potpunom razočaranošću.

Nivea poklanja muški poklon paket koji sadrži Active Age dnevnu hidratantnu kremu, Nivea kremu, Original Care gel za tuširanje i Sensitive balzam za njegu osjetljive kože.

NIVEA MEN Active Age dnevna hidratantna krema
Brzoupijajuća, lagana formula s kreatinom i kofeinom (ekstrakt guarane) ubrzava proces obnove stanica, učvršćuje kožu te poboljšava njezinu elastičnost. Nivea MEN Active Age hidratantna krema štiti kožu od nastajanja bora uzrokovanih UVA/UVB zračenjem.

NIVEA krema je neizostavni klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj 1. Pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

NIVEA MEN Original Care gel za tuširanje
temeljito čisti tijelo, lice i kosu, istovremeno pružajući intenzivnu hidrataciju. Svojim blagim mirisom i inovativnom formulom s aloe verom oduševit će muškarce koji su u potrazi za idealnim proizvodom za svakodnevnu njegu.

NIVEA MEN Sensitive balzam za njegu osjetljive kože
Posebno nježna formula s 0 % alkohola ne ostavlja osjećaj peckanja na koži nakon brijanja, a obogaćena je kamilicom i umirujućim hamamelisom koji ublažavaju crvenilo i suhoću kože te trenutno umiruju iritiranu kožu. Balzam se brzo upija i s vremenom vraća koži svjež i njegovan izgled.

Kućica na drvetu vam poklanja Play Doh SET od 6 boja

Kreativno, šareno i stvoreno za zabavu! Play Doh je smjesa za modeliranje, namijenjena maloj djeci za razne umjetničke projekte kod kuće i u školi. Važno je istaknuti da je Play-Doh smjesa NETOKSIČNA i NEIRITIRAJUĆA. Vrlo je mekana i lako se mijesi. Smijesa je glatka i čista: Play-Doh se ne lijepi i ne ostavlja tragove što će svakako razveseliti roditelje.
Play-Doh potiče dječju maštu i promiče kreativnost. Djeca uživaju u ovoj taktilnoj zabavi, razvijajući fine i grube motoričke sposobnosti.
Kombinacija 6 boja najdraže dječje mase za modeliranje omogućuje izradu svega što zamislite! Dob: 2+

U City Centerima one Zagreb i Split te Robnoj kući Rijeka stanuje Kućica na drvetu, specijalizirana trgovina dječjih igračaka.
Po uzoru na trgovine igračaka europskih metropola, Kućica na drvetu ističe se svojim vizualnim identitetom i atraktivnim dječjim igračkama koje će zagolicati maštu i mnogim odraslima. Kućica na drvetu oduševljava detaljima i svojim jedinstvenim asortimanom te osobljem koje s posebnom pažnjom pristupa svojim malim kupcima.
Dolaskom u Kućicu na drvetu, uživat će te u igrama, animacijama i upoznati čarolije novih igračaka najpoznatijih svjetskih brandova kao što su: LEGO, Disney, Play–Doh, Monopoly, BRIO, Fisher Price, Bburago…
Srest će te i omiljene junake: Transformerse, Spider–Mana, Pčelicu Maju, Barbie, Furbyja…
Maštu će razigrati i prava kućica u kojoj se djeca mogu igrati te Drvo želja namjenjeno željama kupaca.
Iznenađenja i veselih događanja nikada neće nedostajati, stoga posjetite City Centar One i Robnu kuću Rijeka te otkrijte što je sve pripremila ekipa iz Kućice na drvetu.
Tu stanuje mašta!

Pearl Drops vam poklanja pastu za zube Coffee & Tea

Zdrav, lijep i blistav osmjeh ukras je svakog lica. Na žalost bijeli zubi rijetko ostaju bijeli cijeloga života, uslijed konzumacije obojene hrane i pića, pušenja, starenja, lošeg liječenja ili genetike zubi mogu promijeniti boju i požutiti ili posiviti.
Jedna jabuka na dan ili pak jagode pomoći će zubima da ostanu bijeli, ali ako zdrava navika postane više iznimka nego pravilo preporuča se prirodan način izbjeljivanja zuba u vidu paste Pearl Drops koja vraća blistav holivudski osmijeh, baš kao onaj s reklame.
Pearl Drops paste za poliranje zuba ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koje je upotrebljivo za svakodnevnu higijenu usne šupljine i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi.

Coffee & Tea pasta za poliranje i izbjeljivanje zuba efikasno uklanja svakodnevne mrlje od kave, čaja i cigareta te vraća blistav osmijeh u samo nekoliko dana. Posjeduje prirodni ekstrakt bisera i specijalnu formulu za nježno uklanjanje mrlja. Pearl Drops Coffee & Tea niskoabrazivno je sredstvo, s blagotvornim učinkom, snaga fluorida štiti i jača zubnu caklinu, stvara zaštitni sloj te sprečava nastanak karijesa.

Pivnica Medvedgrad vas nagrađuje poklon paketom pive Zlatni medvjed

Pivovara i pivnica Medvedgrad već dva desetljeća uspješno proizvodi prirodno pivo na tradicionalan način, bez aditiva i konzervansa, koristeći samo najkvalitetnije prirodne sastojke. S radom započinju 1994. godine kada na tržište izlaze s tri vrste piva, dok danas u ponudi imaju pet stalnih piva te osam sezonskih, poput Grofice Kirsch i Božićnog. Usporedno s kvalitetom koja im je od početka bila na prvom mjestu, što su ljubitelji piva i prepoznali, rasla je i potražnja za njihovom pivom, čak i izvan njihovih pivnica.
Nakon 20 godina usavršavanja pivskih receptura odlučili su na tržište plasirati dva piva u bocama, Gričkom vješticom i Dva klasa, a od danas i sa Zlatnim medvjedom i Crnom kraljicom, što predstavljala veliki iskorak za najstariju mini pivovaru u Zagrebu. U proizvodnji je zadržana tradicionalna metoda, bez filtriranja, kao idealan temelj za svima već poznati bogati i puni okus piva.
U pivovari se ništa ne prepušta slučaju. Na vrijeme je primijećeno da potražnja za pivom raste te su već započete pripreme za širenje pivovare kako bi se moglo udovoljiti rastućoj potražnji, a bez da se ugrozi kvaliteta proizvoda. Tim više što je razdoblje odležavanja njihovog piva dugotrajno i iznosi od 30 do 60 dana, ovisno o vrsti piva.

Batiste vam poklanja šampon za suho pranje kose

Pripreme za Novu godinu započinju i par tjedana prije same proslave što i nije čudno budući da se radio o posebnoj večeri kad se ispraća jedno životno razdoblje i dočekuje neko drugo, nadamo se bolje. Posebnu pozornost polažemo na odabir odjeće, obuće, šminku i naravno frizuru. Sofisticirane, elegantne, otmjene frizure najčešće se sreću u novogodišnjoj noći i dobar su odabir jer najbolje pašu uz svečani outfit.

Batiste Dark & Deep Brown uz osjećaj čistoće i svježine kosu će lagano obojiti smeđom notom. Batiste Dark & Deep Brown masnoj, beživotnoj i izblijedjelo kosi u trenu daje osjećaj svježine, miris i lagani smeđi ton. Batiste Dark&Deep Brown jedini je proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do slijedećeg bojenja kose.

Profil je pripremio priručnik za bolje odnose među spolovima - 'Muškarci i žene – poznajemo li se uopće'.

Drugi interaktivni priručnik Dubravke Miljković i Majde Rijavec nakon 'Teen psihe', priručnika za tinejdžere. Autorice demistificiraju stereotipe o muškarcima i ženama i nizom primjera, upitnika, testova i vježbi odgovaraju na ključna pitanja na kojima počivaju predrasude o suprotnom spolu i poteškoće u komunikaciji.
Dr. sc. Dubravka Miljković i dr. sc. Majda Rijavec profesorice su na Učiteljskom fakultetu i autorice tridesetak knjiga.

Saponia vam poklanja paket Saponia Magic Moments proizvoda za kućanstvo

Čarobni trenuci čistoće uz Saponiju!
Prosinac je najljepše vrijeme u godini jer je u znaku blagdana, okićenih domova i trgova, božićnih pjesama i mirisa kolača. To su i dani kada posebno uživamo u druženju s obitelji i prijateljima, malim radostima, nježnostima i ljubavi. Ti čarobni trenuci uvijek iznova nam daju snagu da optimistično krenemo u novu godinu .
Kako bi vaš dom bio mirisan, ugodan i ispunjen toplinom, i ove su se godine pobrinuli Saponijini stručnjaci i kreirali limitiranu liniju vrhunskih brandova, inspiriranu čarobnim trenucima Božića, naziva Magic Moments.
Za meko i mirisno rublje, u kojem ćete s najmilijima ispijati omiljeni čaj, šetati ulicom ili kititi bor, pobrinut će se Faks helizim Magic Moments obogaćen raskošnim mirisom toplih nota koje asociraju na blagdane. Snažna formulacija koja kombinira najmodernije sastojke osigurat će rublju čarobnu bjelinu i čistoću.
Besprijekornu mekoću i čaroban miris i ovaj put osigurava Ornel Magic Moments, toplom kombinacijom mošusnih i cvjetnih mirisnih nota obogaćenih tonovima jabuke.
Nila Magic Moments očuvat će čarobnu boju osjetljive odjeće te je osvježiti ledenom svježinom mente i zelene jabuke u kombinaciji s mirisom bijelih latica ruže, jasmina i ciklama.
Likvi Magic Moments je idealna kombinacija nenadmašne snage pranja i njege za ruke jer sadrži pomno odabrane sastojke koji objedinjuju kozmetičke komponente s blagotvornim djelovanjem.
A kako bi ove zime vaše ruke bile nježne i mekane, Saponia je lansirala kremu za ruke Kaina Magic Moments čija je nova formula obogaćena vitaminima A, B, C i E. Kaina Magic Moments pogodna je za svakodnevnu uporabu, a pruža dovoljno vlage i zadržava osjećaj lijepe, meke i blistave kože ruku.
Za one trenutke kada vam dom neće mirisati na svježe kolačiće i divne božićne delicije, tu je osvježivač prostora Bis Magic Moments koji će prostor ispuniti kristalnom svježinom i uvesti vas u magičan svijet mirisne snježne bajke.
Kao što božićno drvce zablista čarobnim božićnim ukrasima, zablistajte vi i vaši domovi uz liniju Saponijinih proizvoda Magic Moments.

Sony Mobile vam poklanja Stereo Blutooth SBH20 slušalice

Uživajte u beskrajno čistom i bogatom zvuku uz Sony SBH20 slušalice koje uz samo jedan dodir možete bežičnim putem upariti sa svojim smartphoneom. Ovaj elegantno dizajniran uređaj koji teži svega 12,3 grama, možete pronaći u više varijanti boja. Rotirajući priključak omogućava postavljanje i nošenje slušalica na bilo kojem mjestu – ovratnik, sako, torbica, jakna. Kontroliranje uređajem pomoću klizne tipke za paljenje i gašenje te tipke za kontrolu glazbe osigurava iznimnu jednostavnost upravljanja ovim suptilnim dizajnom slušalica. HD zvuk na uređaju daje sugovorniku iskustvo dojma razgovora u živo, dok Blutooth bežična tehnologija omogućava da se krećete slobodno i uživate u dinamičnoj audio ponudi vašeg smartphonea.

Tvrtka Top Stil LMS vam poklanja frizuru u frizerskom salonu Hair Couture, Trpimirova 31, Zagreb!

Tvrtka Top Stil LMS d.o.o. još od 1989. jedan je od kvalitetnijih uvoznika i distributera frizerske i kozmetičke opreme, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja.

Prateći svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća, Topstil nudi kvalitetne proizvode najpoznatijih svjetskih brandova, uz prihvatljive cijene te savjete educiranog osoblja i dobar servis. Od brandova u ponudi Topstila, posebno se izdvajaju Moroccanoil i label.m čiji će inovativni proizvodi za njegu i regeneraciju kose zadovoljiti sve one kojima je lijepa kosa visoko na popisu želja.

Universal je pripremio CD Keisze 'Sound Of A Woman'

Nakon što nas je osvojila svojim singlom 'Hideaway', kanadska glazbenica KIESZA sada ima spremno i svoje prvo studijsko izdanje 'Sound Of A Woman'. Standardno izdanje albuma 'Sound Of A Woman' donosi 13 pjesama, koje su mješavina različitih glazbenih žanrova koje Kiesza spominje kao izvor inspiracije. Tako se na izdanju mogu čuti grunge, rock i folk utjecaji, kao i house te dance žanrovi. Produkcijom albuma bavili su se Rami Samir Afuni (Lady Gaga, Miley Cyrus...), Jordan Orvosh te duo Simen & Espen, dok su joj na izdanju gostovali Mick Jenkins ('Losin' My Mind') i Joey Badass ('Bad Thing').

Verbatim vam poklanja univerzalno zaštitno kućište za 10" tablete i E-čitače!

Verbatim je globalno vodeći proizvođač medija za pohranu podataka i poznat po svom širokom portfelju proizvoda koji uključuje i uređaje za pohranu podataka (poput flash memorija ili vanjskih diskova), kvalitetnu LED rasvjetu te velik broj dodataka za računala i druge uređaje. U te dodatke ubrajaju se i vrlo kvalitetne navlake Folio koje vaše smartphoneove i tablete štite od vanjskih utjecaja i daju im dodatni estetski štih.

Hit Records vam poklanja tri CD-a Borisa Novkovića 'Još sam uvijek tvoj'

Album 'Još sam uvijek tvoj' u izdanju Hit Recordsa najavljen je odličnim možemo slobodno reći, već sada hitovima 'Kunem ti se' 'Lako je tebi' i istoimenim singlom 'Još sam uvijek tvoj' koji su mnogi s razlogom prozvali nasljednicom legendarne 'Tamare' koja je obilježila Borisovu dugogodišnju glazbenu karijeru.

Posebno je uzbuđen i sam Boris Novković koji nam je ovom prigodom otkrio…'Jako sam uzbuđen zbog izlaska novog, 15-og studijskog albuma, posebno jer ovaj album izlazi nakon poduže pauze u odnosu na protekli, a riječ je o četiri godine! Drugi razlog zašto sam uzbuđen je što sam na samom albumu radio gotovo godinu i pol dana. „Još sam uvijek tvoj“ je svojevrstan povratak u formu jer je nastao bez kalkulacija i eksperimenata koji su možda u posljednja dva albuma bili prisutni.Tako da senzibilitet ovog albuma izjednačavam sa senzibilitetom svojih albuma iz 80-ih godina, koji su ujedno najtiražniji u mom opusu. Mislim da je ovaj album u svojoj nepretencioznosti i iskrenosti upravo povratak u formu. '

'Upravo zbog duže pauze između ovog i posljednjeg albuma odlučio sam publiku počastiti s velikim brojem novih pjesama, u ovom slučaju njih petnaest. Album bi u književnom smislu okarakterizirao kao zbirku ljubavnih novela, u kojoj vjerujem da će svatko pronaći pričicu za sebe u kojoj će se promaći i koja će mu nešto značiti. Simbolika odabira naslova „Još sam uvijek tvoj“ leži u mojih 30 godina odnosa i entuzijazma spram glazbe, kao i ljubavi između mene i moje publike, koja i dalje traje'!

Keune vam poklanja poklon paket koji sadrži proizvode iz Satin Oil linije - šampon, regenerator i ulje za njegu kose.

Keune - jedna od najvećih multinacionalnih kompanija koja se bavi isključivo kozmetikom za kosu, a koja je u obiteljskom vlasništvu na tržište je lansirala prekrasnu liniju za njegu suhe i oštećene kose.

Care Line Satin Oil je bogata mješavina luksuznih ulja nove generacije koja ne samo da kosi daju sjaj izvana, nego je hrane i njeguju iznutra. Prirodna ulja marakuje i badema te monoi, jangu i ulje sjemenki papaje transformiraju suhu i beživotnu kosu u sjajnu i mekanu poput svile.
Ovaj cjelokupan asortiman proizvoda za zdravu, svilenkasto meku i sjajnu kosu sastoji se od šampona, regeneratora i tretmanskih ulja, od kojih je jedno namijenjeno za tanku i normalnu kosu, a drugo za neukrotivu. Care line Satin Oil znatno poboljšava kvalitetu kose, čini je čvršćom i sjajnijom, ne masti je i ne otežava.

Estee Lauder vam poklanja Advanced Night Repair Eye (gel krema)

Novi Advanced Night Repair Eye pruža sveobuhvatnu njegu za područje ispod očiju.
Pomaže koži da izgleda mlađe, svjetlije i manje umorno. Popravlja nastala oštećenja koja dovode do pojave prijevremenih znakova starenja kože uzrokovana štetnim vanjskim utjecajima. Bogata gel tekstura hidratizira i zaglađuje područje ispod očiju. Sadrži hijaluronski kiselinu koja omogućuje dubinsku hidrataciju.Bez mirisa.

Tereza Store vam poklanja Disney igračku - Puzzle - bojanku, sve u jednom

Super zanimljiva edukativna igračka za uzrast od 3 do 6 godina. Osim što djeca mogu slagati puzzle, svaki dio na zadnjoj strani ima crtež – bojanku što će najmlađima biti posebno zabavno i interesantno (može se nabaviti u Children Salonnu, Importanne Gallerija, Iblerov trg 10.).

Dobitnici:

Saša Pavlović (Lineless filer i CD Borisa Novkovića)
Sara Vlahek (poklon bon od 150kn za pregled po izboru i Lidl poklon paket-Deluxe)
Matija Marinović (Nivea muški poklon paket i poklon paket vina Belje)
Karolina Vrabec (Pearl Drops za izbjeljivanje zubi, knjiga 'Život je kratak, a želja beskrajna' i CD Borisa Novkovića)
Ankica Horvat (Batiste šampon za suho pranje kose, knjiga 'Muškarci i žene – poznajemo li se uopće' i CD Keisze)
Krunoslav Balaško (karton pive Zlatni medvjed i poklon paket Saponije)
Marta Mucić (Frizura u frizerskom salonu Hair Couture i Stereo Bluetooth Slušalice SBH 20)
Tea Josipović (Disney Igračka - Puzzle - bojanka i CD Keisze)
Marija Rabar (Verbatim univerzalna folija za tablete, CD Borisa Novkovića i Estee Lauder Advanced Night Repair Eye)
Mateja Jelić (Play Doh SET i Keune poklon paket)

Sve dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrada kontaktirati mailom!