Zdravlje MAKRONOVINA OTVORENA VRATA

Put u novi životni stil

  • Autor: tportal.hr
  • 11.9.2009 9:46:46
  • 9.9.2009 16:42:00

Želite li steći nova znanja i vještine kako biste živjeli zdravije i osjećali se zadovoljnije, ne propustite Makronovine otvorene dane!

Makronova, vodeća ustanova za edukaciju u području prirodnih stilova življenja, novu sezonu započinje Otvorenim danima, od 9. do 11. rujna, gdje će predstaviti neke od svojih najpopularnijih edukacijskih programa. Potpuno besplatno možete pohađati radionice kuhanja, predavanja, razna vježbanja, uživati u shiatsu tretmanima te stjecati nova znanja i vještine u području prirodnih stilova življenja.

Sve se aktivnosti odvijaju pod motom Put u novi životni stil, budući da će svima koji žele napraviti pozitivne promjene biti inspiracija i poticaj da preuzmu odgovornost za postizanje cjelovitog zdravlja i ostvarenje većeg zadovoljstva življenja. Neke od zanimljivih radionica na programu Makronovinih otvorenih dana su: Makrobiotički 'tarter kit' za lakši početak, Akupresura za početnike, Vježbe za zdravu kralježnicu, Joga za (pre)zaposlene, Vještinom i vrlinom do zdravlja itd. Detaljni program pogledajte na www.makronova.com

Programe će voditi Makronovini stručnjaci poput pionira makrobiotike u nas, Zlatka Pejića i Jadranke Boban Pejić, zatim naša najpoznatija shiatsu praktičarka Tatjana Rutonić, iskusne učiteljice kuhanja Ana Janjatović Zorica i Tončika Cukrov te mnogi drugi.

Svoje mjesto rezervirajte putem telefona 099 4629 060, radnim danom od 10 do 17 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više