OSVJEŽAVA I NJEGUJE

Aloe Vera gel i sprej - štite, umiruju, hlade i hidratiziraju

15.07.2014 u 12:23

Bionic
Reading

Aloe vera gel pogodan je za njegu osjetljive suhe kože i problematične kože Fytofontana Aloe Vera Gel sadrži koncentrirani ekstrakt lista Aloe vere. Pogodan je za njegu osjetljive suhe kože i problematične kože izložene štetnim utjecajima iz okoliša

Aloe vera gel ugodan je za upotrebu jer se lagano razmazuje, hladi i osvježava kožu, posebno nakon izlaganja suncu. Također je prikladan i kao podloga za šminku. Zahvaljujući prirodnim aktivnim sastojcima, Aloe vera se već stoljećima upotrebljava za njegu i zaštitu kože, čak i kada je izložena štetnim vanjskim utjecajima. Fytofontana Aloe Vera gel hidratizira, njeguje, obnavlja i održava kožu zdravom.

Način upotrebe: Nanijeti na kožu nekoliko puta na dan.
Pakiranje 100 ml, preporučena MPC 49,76 kn

Aloe Vera sprej djeluje kad je koža izložena stresu i negativnim vanjskim utjecajima - djeluje kao osvježenje i regenerira osjetljivu kožu nakon izlaganja suncu - umiruje kožu nakon uboda insekata Sprej Aloe Vera upotrebljava se u slučaju kada je koža izložena stresu i negativnim vanjskim utjecajima. Zbog mnogobrojnih povoljnih učinaka za kožu, ovaj sprej osnova je za njegu kod kuće i na putovanjima. Sprej Aloe Vera ugodan je za nanošenje, lako se razmazuje, hladi, umiruje i osvježava kožu, osobito nakon izlaganja suncu. Pomaže neutralizirati slobodne radikale koji nastaju prilikom izlaganja kože suncu. Sprej djeluje trenutačno, ali mu je učinak dugotrajan. Upotrijebite ga za osvježenje i regeneraciju osjetljive kože nakon izlaganja suncu ili uklanjanja dlačica, za umirenje kože nakon uboda insekata te za osvježenje umornih nogu.

Učinci pojedinih sastojaka: - Aloe vera – štiti i njeguje, umanjuje stvaranje slobodnih radikala i pomaže zacjeljivanje oštećene kože. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i Menthyl PCA-om intenzivno hidratizira kožu. - Cucumis sativus (ekstrakt krastavca) – umiruje i osvježava. - Panthenol (vitamin B5) – pomaže obnovu i umiruje nadraženu kožu.

Način upotrebe: Nanijeti na kožu s udaljenosti od 25 cm. Na kožu lica nanosite samo kad su oči zatvorene. Za pojačan učinak hlađenja sprej čuvajte u hladnjaku.
Pakiranje 200 ml, preporučena MPC 67,76 kn