SANJA DOLEŽAL:

'Odustala sam od svih dijeta'

20.05.2014 u 14:52

Bionic
Reading

Farmaceutska kompanija PharmaS predstavila je PharmaS Femipause namijenjen učinkovitom ublažavanju tegoba menopauze, a voditeljica i pjevačica Sanja Doležal postala je njihovo zaštitno lice

Sanja Doležal pri predstavljanju novog proizvoda, koji je napravljen i proizveden u Hrvatskoj, otkrila nam je kako se odlučila postati zaštitno lice za proizvod koji pomaže ženama da se lakše nose s tegobama u menopauzi: 'Iznenađena sam da je to tema tabu što samo pokazuje da još uvijek živimo u prošlosti kada su ljudi zbog raznoraznih okolnosti imali kraći životni vijek.'


Nema straha od menopauze, kaže nam Sanja i dodaje da je to normalno razdoblje jednako kao ulazak u pubertet ili hormonalne promjene u trudnoći i poslije porođaja. Dodaje da je svako to razdoblje kod nekih jače ili manje izraženo, ali ga svatko prolazi i upravo je zato odlučila biti zaštitno lice PharmaS Femipausea.

'I neke moje prijateljice s kojima se družim prolaze to razdoblje i neke su se čak, neću reći užasnule, ali iznenadile kada su čule da ću biti zaštitno lice ovoga proizvoda pa su rekle da kako to mogu jer će cijela Hrvatska znati da sam u menopauzi', ispričala nam je simpatična pjevačica i voditeljica koja odlično izgleda te je kao uvijek prepuna pozitivne energije. U svom se stilu našalila kako ne vjeruje da cijela Hrvatska misli kako je ona u pubertetu.

Dodala je kako su godine u kojima se nalazi idealne, jer se može više okrenuti sebi budući da su djeca odrasla i manje im je potrebna, a naučila je više uživati u svim životnim trenucima makar to bila samo kavica s prijateljicama. Također se okrenula zdravijem načinu života i pazi na svoje zdravlje od šetnji koje jako voli pa do pravilne prehrane.

'S dvadeset godina sve se brže potroši pa čak i onaj junk food koji jedemo, a danas sam svjesna toga. Odustala sam od svih raznoraznih dijeta kojima sam iscrpljivala svoje tijelo godinama. Nastojim ne večerati, nastojim da je u svim mojim obrocima najviše zastupljeno voće i povrće, ali kada mi dođe da pojedem pizzu ili čokoladne torte, naravno da si to priuštim', iskrena je bila Sanja.