ŽELI BITI U FORMI

Jedna od najljepših žena otkrila drastične promjene

14.05.2014 u 09:01

Bionic
Reading

Pjevačica Jennifer Lopez odlučila se na potpun preokret po pitanju prehrane - odlučila je postati veganka te je izbacila iz jelovnika sve namirnice životinjskog podrijetla

Čini se da svijet poznatih i slavnih trese novi trend po pitanju prehrane. Tako su prije nekoliko mjeseci Beyonce i Jay-Z odlučili biti veganima na 22 dana, a namirnice životinjskog podrijetla iz svoje prehrane sada je odlučila izbaciti i Jennifer Lopez.

Zgodna 44-godišnja pjevačica, čijem se zanosnom tijelu mnogi dive, bila je vegetarijanka kratko vrijeme prije nekoliko godina, a sada je pak odlučila potpuno izbjegavati sve namirnice životinjskog podrijetla da bi ostala u formi, ali priznaje da joj nedostaje maslac.

'Biti vegan u osnovici znači izbjegavanje mliječnih proizvoda i mesa, a sve što se konzumira je na biljnoj bazi i potječe iz zemlje. Maslac je jedina stvar koja mi nedostaje', rekla je zgodna J.Lo u intervjuu za njujoršku radiostanicu Z100.

Kaže i da se uz veganski režim prehrane osjeća sjajno te da ga svakome preporučuje. Jennifer je majka šestogodišnjih blizanca koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem, a priznaje da se, iako voli biti odrasla i imati obitelj, još uvijek osjeća poput mlade djevojke.